CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης: Ανατροπή σε τέσσερα λεπτά οι Βαυαροί

Ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League 2023-2024 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 30 Απριλίου 2024
Ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League 2023-2024 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 30 Απριλίου 2024 © 2024/MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η Μπάγερν Μονάχου με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά από τους Σανέ και Κέιν στο 53' και το 57' αντίστοιχα έφτασε στην προσωρινή ανατροπή στο σκορ επί της Ρεάλ.

Η Μπάγερν Μονάχου με δύο γρήγορα γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους κατάφερε να γυρίσει την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Αρχικά ο Σανέ με υπέροχο τέρμα και μετά ο Χάρι Κέιν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 53' ο Σανέ μπήκε στην περιοχή, έκανε την ωραία προσπάθεια και νίκησε τον Λούνιν με ένα τρομερό σε δύναμη σουτ που κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας της Ρεάλ. Αυτό ήταν το γκολ Νο 2 για τον Γερμανό σε 11 συμμετοχές του στο φετινό Champions League.

Στο 56' ο Μουσιάλα ανατράπηκε από τον Βάθκεθ και ο Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση, για να στείλει στην άλλη γωνία τον Λούνιν και να κάνει την ανατροπή μέσα σε μερικά λεπτά, με το 43ο φετινό γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό ήταν το 8ο γκολ του στο φετινό Champions League στην 11η συμμετοχή του.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ