CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν - Πλζεν: Πάρτι με τρία γκολ στα πρώτα 20 λεπτά

Ο Σερζ Γκνάμπρι της Μπάγερν πανηγυρίζει με τον Λέον Γκορέτσκα γκολ που σημείωσε κόντρα στην Πλζεν για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
Ο Σερζ Γκνάμπρι της Μπάγερν πανηγυρίζει με τον Λέον Γκορέτσκα γκολ που σημείωσε κόντρα στην Πλζεν για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν προχώρησε σε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Πλζεν, με τρία γκολ στα πρώτα 20 λεπτά αγώνα για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Η Μπάγερν δεν χαρίστηκε στην Πλζεν για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League και μέσα στα πρώτα 20 λεπτά αγώνα πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Λιρόι Σανέ άνοιξε το σκορ ύστερα από υπέροχη ομαδική ενέργεια που άρχισε από το κέντρο.

Στο 13', ο Λέον Γκορέτσκα έβγαλε κάθετη στον Σερζ Γκνάμπι, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0.

Τέλος, με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα, ο Σαντιό Μανέ επιχείρησε μία ντρίμπλα περνώντας την μπάλα πάνω από τα κεφάλια των αντιπάλων, έχασε την κατοχή, όμως οι κόντρες τον ευνόησαν και βγήκε τετ α τετ για το 3-0.

Τα τρία γκολ δεν ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές των γηπεδούχων, που ενδιάμεσα έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, ενώ λίγο αργότερα σκόραραν όμως το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ