ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Οι τέσσερις ομάδες που ελπίζουν για τον Γκνάμπρι

Ο Γκνάμπρι κοντρολάρει την μπάλα στο ματς της Μπάγερν με την Γκρόιτερ Φιρτ
Ο Γκνάμπρι κοντρολάρει την μπάλα στο ματς της Μπάγερν με την Γκρόιτερ Φιρτ 2022 AP PHOTO/ALEXANDRA BEIER

Ο Σερζ Γκνάμπρι δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν και τέσσερα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ ευελπιστούν να τον κάνουν δικό τους τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Είναι αρκετά πιθανό ο Σερζ Γκάμπρι να αποτελέσει παρελθόν από την Μπάγερν το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του 26χρονου Γερμανού εξτρέμ λήγει το επόμενο έτος. Οι Βαυαροί έχουν καταθέσει πρόταση, ωστόσο σύμφωνα με το Sky Γερμανίας, υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Έτσι, όπως είναι φυσιολογικό, υπάρχουν ομάδες που ορέγονται τον Γκνάμπρι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sky Γερμανίας, υπάρχουν τέσσερις ομάδες οι οποίες έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να ελπίζουν για την απόκτηση του 26χρονου ακραίου επιθετικού.

Συγκεκριμένα, η Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μίλαν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτές που μπορούν να αποκτήσουν τον Γκνάμπρι. Μάλιστα, οι μερένγκες έχουν εκφράσει και το ενδιαφέρουν τους για εκείνον. Πολύ λίγες πιθανότητες έχουν η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι, η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ.

Πάντως, σύμφωνα με τον Κέρι Χάου του Sport1.de, ο Γκνάμπρι δεν θέλει να αφήσει την Μπάγερν το καλοκαίρι. Ωστόσο, δεν βιάζεται να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι, καθώς ελπίζει να ανεβάσει την αξία του στο ερχόμενο Μουντιάλ. Για τους Βαυαρούς θα ήταν καταστροφικό να τον χάσουν ως ελεύθερο την επόμενη χρονιά.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ