ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Λίβι αποκάλυψε ότι η Τότεναμ έχει ρήτρα επαναγοράς για τον Χάρι Κέιν

Ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λειψία για το DFL-Supercup στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 12 Αυγούστου 2023
Ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λειψία για το DFL-Supercup στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 © 2023/MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν αποφάσισε το καλοκαίρι να αφήσει την Τότεναμ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν, ωστόσο ο πρόεδρος των "σπιρουνιών" Ντανιέλ Λίβι, αποκάλυψε ότι οι Λονδρέζοι έχουν ρήτρα επαναγοράς του Άγγλου φορ.

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε δικό της τον Χάρι Κέιν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, θέλοντας να βρει έναν επιθετικό που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και να συνεισφέρει τα μέγιστα στο σκοράρισμα.

Η μεταγραφή του εξελίχθηκε σε σίριαλ, καθώς η Τότεναμ ήταν ένας σκληρός διαπραγματευτής μέχρι τελικά οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια. Μάλιστα, η ομάδα του Λονδίνου έχει διαθέσιμη ρήτρα επαναγοράς του, όπως αποκάλυψε ο Ντάνιελ Λίβι σε φόρουμ οπαδών των Λονδρέζων.

Ο πρόεδρος των σπιρουνιών δεν ανέφερε περαιτέρω λεπτομέρειες. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι Κέιν στο αντίο του στην Τότεναμ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ