ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Νέα βελτιωμένη πρόταση στην Νιούκαστλ για τον Τρίπιερ

Ο Κίραν Τρίπιερ με τη φανέλα της Νιούκαστλ σε ματς για το League Cup κόντρα στην Τσέλσι | 19 Δεκεμβρίου 2023
Ο Κίραν Τρίπιερ με τη φανέλα της Νιούκαστλ σε ματς για το League Cup κόντρα στην Τσέλσι | 19 Δεκεμβρίου 2023 @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η Μπάγερν όχι μόνο δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για να κάνει δικό της τον Κίραν Τρίπιερ αλλά κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στην Νιούκαστλ προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της.

Ο στόχος της Μπάγερν ενόψει της συνέχειας της σεζόν είναι η ενίσχυσή της στην άμυνα και ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους έχει εστιάσει είναι ο Κίραν Τρίπιερ, με την Νιούκαστλ να εμφανίζεται αρνητική μέχρι στιγμής στο ενδεχόμενο πώλησής του αλλά τους Βαυαρούς να επιμένουν.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αποκάλυψε στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Γερμανός ρεπόρτερ Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η ομάδα του Τόμας Τούχελ έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση στις καρακάξες, ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το πόσο πολύ θέλει τον ποδοσφαιριστή.

Σημειώνεται πως οι πρωταθλητές Γερμανίας των 11 τελευταίων ετών έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Τρίπιερ, ο οποίος περιμένει από την πλευρά του την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων των δύο ομάδων, από τη στιγμή που η ομάδα του Έντι Χάουι δεν δείχνει διατεθειμένη στην παρούσα φάση να τον αποχωριστεί.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ