ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Το έκανε όπως η Μπαρτσελόνα το 2009

Τα έξι τρόπαια της Μπάγερν Μονάχου
Τα έξι τρόπαια της Μπάγερν Μονάχου ΒAYERN TWITTER

Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το τρόπαιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων και έκανε το έξι στα έξι σε τρόπαια, ρεκόρ που κατείχε μόνο η Μπαρτσελόνα το 2009.

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 1-0 της Τίγκρες στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων χάρη στο γκολ του Παβάρ στο 59ο λεπτό. Με αυτόν τον τρόπο, οι Βαυαροί έφτασαν ένα απίθανο ρεκόρ, αφού κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση έξι τροπαίων. Με λίγα λόγια η αρμάδα του Φλικ σήκωσε ό,τι μπορούσε να σηκώσει.

Το 2020 κατέκτησε την Bundesliga, το Κύπελλο Γερμανίας, το Champions League, το γερμανικό Super Cup και το ευρωπαϊκό Super Cup, σε μία χρονιά μάλιστα περίεργη με την πανδημία του κορονοϊού να σαρώνει τα πάντα.

Κάπως έτσι, οι Βαυαροί έγραψαν ιστορία ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που κατείχε η Μπαρτσελόνα. Η τότε ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το 2009 είχε πετύχει επίσης το απόλυτο. Έτσι, η Μπάγερν είναι η δεύτερη ομάδα που πετυχαίνει επίσης αυτό το επίτευγμα.

Φυσικά, η γερμανική ομάδα με καμάρι καυχήθηκε για το μεγάλο της επίτευγμα. Έτσι, μετά τη λήξη της αναμέτρησης έσπευσε να ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφία με τα έξι τρόπαια που κέρδισε.

Photo credits: Bayern Twitter

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ