CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν Μονάχου - Βιγιαρεάλ: Για τον Νάγκελσμαν έφταιγε η χαμένη ευκαιρία του Μίλερ για τον αποκλεισμό

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Ζάλτσμπουργκ με την Μπάγερν για το Champions League.
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Ζάλτσμπουργκ με την Μπάγερν © 2022 ALEXANDRA BEIER/AP IMAGES

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έβαλε στο.... κάδρο του αποκλεισμού της Μπάγερν Μονάχου από τη Βιγιαρεάλ τον Τόμας Μίλερ και τη χαμένη του ευκαιρία, αλλά και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο "Θεράμικα". Τι δήλωσε ο προπονητής των θριαμβευτών, Ουνάι Έμερι.

Η Μπάγερν Μονάχου υπέστη κάζο απέναντι στη Βιγιαρεάλ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Και όμως, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θεωρεί ότι για τον αποκλεισμό έπαιξε ρόλο η χαμένη ευκαιρία του Τόμας Μίλερ και ο πρώτος αγώνας στο Θεράμικα. Σε αυτά στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο νεαρός προπονητής των Βαυαρών.

"Ο Τόμας έπρεπε να το βάλει αυτό, δεν έχεις πολλές τέτοιες ευκαιρίες σε έναν αγώνα", τόνισε. Η χαμένη ευκαιρία του επέτρεψε στη Βιγιαρεάλ να μείνει στον αγώνα σύμφωνα με τον Μονάχου και να έρθει η ισοφάριση με τον Τσουκουέζε που είχε μπει αλλαγή μόλις τέσσερα λεπτά πριν, δίνοντας σκορ πρόκρισης στους Ισπανούς.

"Το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ βασικό, δεν ήμασταν αρκετά καλοί εκεί. Απόψε ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας τις τελευταίες εβδομάδες. Είχαμε πολλή ένταση από την αρχή του αγώνα. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες κόντρα σε τέτοια μαζική άμυνα", πρόσθεσε ο 34χρονος και για το αν φοβάται τις αντιδράσεις και το τι θα ακολουθήσει, είπε: "Δεν φοβάμαι. Υπάρχουν χειρότερα πράγματα στον κόσμο".

Ο Μίλερ δήλωσε με τη σειρά του: "Είναι εξαιρετικά πικρό που δεχθήκαμε ένα γκολ προς το τέλος παρά την καλή εμφάνιση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να κατηγορήσουμε τους εαυτούς μας που βάλαμε μόνο ένα γκολ. Η πορεία του παιχνιδιού δεν ήταν για να λήξει το ματς 1-1. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Η αποδοχή αυτής της ήττας είναι εξαιρετικά δύσκολη, πολύ δύσκολη".

Όσο για τον Ουνάι Έμερι, είπε το εξής: "Κάναμε πάρα πολλά λάθη μέχρι το 88'. Η Μπάγερν Μονάχου έκανε μόνο ένα, μας άφησε ζωντανούς και τους τιμωρήσαμε γι’ αυτό".

Για τους Ισπανούς, Man of the Match ήταν ο αρχηγός, Ραούλ Αλμπιόλ, που τόνισε στο σάιτ της UEFA: "Είναι απίστευτο, χρειάστηκε πολλή σκληρή δουλειά. Υποφέραμε πολύ και στα δύο παιχνίδια, αλλά τα καταφέραμε να περάσουμε στα ημιτελικά. Ξέραμε ότι θα ήταν δύο δύσκολα 90λεπτά και θα υποφέρουμε πολύ", όμως ανταπεξήλθαμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ