ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν μεταγραφές: Στα 90 εκατ. η προσφορά στη Γιουβέντους για Ντε Λιχτ

Ο Ματίας Ντε Λιχτ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Έμπολι
Ο Ματίας Ντε Λιχτ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Έμπολι © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Νέα βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε η Μπάγερν στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Ντε Λιχτ, προσφέροντας 75 εκατομμύρια ευρώ, ενώ με τα μπόνους η μεταγραφή "εκτοξεύεται" στα 90 εκατ.

Ο Ματίας Ντε Λιχτ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπάγερν και την Τσέλσι, καθώς η Γιουβέντους τον έχει βάλει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Η Μπάγερν έκανε την πρώτη κρούση της στους Τορινέζους, η οποία ήταν αρνητική και επανήλθαν με νέα βελτιωμένη προσφορά. Σύμφωνα με τη "gazzetta dello sport" προσφέρουν 75 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το κόστος της μεταγραφής ακουμπάει τα 90 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Η πρόταση αυτή έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό, όμως η Γιουβέντους δεν κατεβαίνει από τα 100 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει για να τον παραχωρήσει.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Γιουβέντους από το 2019, όταν τον απέκτησε από τον Άγιαξ για το ποσό των 85,5 εκατομμυρίων ευρώ. Φέτος είχε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ και μία ασίστ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ BUNDESLIGA SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ