ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν μεταγραφές: Πρόταση στη Λειψία για τον Λάιμερ

Ο Κόνραντ Λάιμερ της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Μόναχο | Σάββατο 2 Απριλίου 2022
Ο Κόνραντ Λάιμερ της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Μόναχο | Σάββατο 2 Απριλίου 2022 © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν μετουσίωσε σε πρόταση το ενδιαφέρον της για τον Κόνραντ Λάιμερ και περιμένει απάντηση από τη Λειψία.

Η Μπάγερν συνεχίζει την προσπάθεια να αρπάξει από τη Λειψία τα καλύτερα στοιχεία της. Ύστερα από τον προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν και τον μεσοεπιθετικό Μάρσελ Ζάμπιτσερ, επέστρεψε για άλλον έναν Αυστριακό μεσοεπιθετικό, τον Κόνραντ Λάιμερ.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας κατέθεσαν πρόταση ύψους 30.000.000 ευρώ για την αγορά του 25χρονου διεθνή, ο οποίος βρίσκεται στο σύλλογο από το 2017, όταν και αγοράστηκε από την... αδελφική Ζάλτσμπουργκ.

Ο Λάιμερ φέρεται να τα έχει βρει με τους Βαυαρούς και να πιέζει τη Λειψία να τον αφήσουν να πάει στην Μπάγερν, η οποία ετοιμάζεται να πουλήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην Μπαρτσελόνα, με συνέπεια να έχει ρευστότητα τόσο για τον Αυστριακό όσο και για τον Ματάις ντε Λιχτ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ