ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν μεταγραφές: Έτοιμη να δώσει 70 εκατομμύρια στην Μπαρτσελόνα για τον Αραούχο

Barcelona's Ronald Araujo reacts during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Almeria at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 20, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ronald Araujo reacts during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Almeria at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 20, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπάγερν έχει στο στόχαστρό της τον Ρόναλντ Αραούχο και είναι έτοιμη να δώσει το ποσό των 70 εκατομμυρίων στην Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει.

Η Μπάγερν θέλει να ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι τον Ιανουάριο, προκειμένου να δώσει πιο δυνατή την μάχη της για την κατάκτηση της Bundesliga. Ο Έρικ Ντάιερ είναι ο ένας υποψήφιος παίκτης για την άμυνα, ωστόσο υπάρχει και δεύτερο όνομα για τους Βαυαρούς.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές της Γερμανίας θέλουν να κάνουν κάτοικο Μονάχου τον Ρόναλντ Αραούχο. Το συμβόλαιο του 24χρονου στόπερ με την Μπαρτσελόνα λήγει το καλοκαίρι του 2026 και οι Βαυαροί προσπαθούν να πείσουν τους μπλαουγκράνα.

Η Μπάγερν είναι έτοιμη να δώσει 70 εκατομμύρια ευρώ για τον Αραούχο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να ανέβει και στα 80, προκειμένου να δελεάσει τους Καταλανούς.

Ο Ουρουγουανός έχει αγωνιστεί φέτος σε 17 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και έχει πετύχει ένα γκολ στη La Liga.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ