ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Μπάγερν μεταγραφές: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λεβαντόβσκι στην Μπαρτσελόνα

Ο Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Ντόρμουντ
Ο Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Ντόρμουντ © 2021 SVEN HOPPE/AP IMAGES

Επίσημη είναι πλέον η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην Μπαρτσελόνα, με την Μπάγερν να ανακοινώνει την προφορική συμφωνία με τους Καταλανούς.

Λίγο αφότου ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, επιβεβαίωσε πως επιτεύχθηκε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, ο σύλλογος μέσω ανακοίνωσης επισημοποίησε τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Οι Βαυαροί γνωστοποίησαν ότι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Καταλανούς, με τον Πολωνό σταρ να είναι έτοιμος πλέον να αποχωρήσει ύστερα από οκτώ χρόνια στο Μόναχο, γυρνώντας σελίδα στην καριέρα του.

"Συμφωνήσαμε να αποδεσμεύσουμε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Έχουμε προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, το συμβόλαιο εκκρεμεί ακόμη. Ξέρουμε πολύ καλά για το τι πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ρόμπερτ, αλλά και άλλοι σπουδαίοι παίκτες έχουν φύγει ξανά κατά το παρελθόν από την Μπάγερν, και ακόμη και μετά, η ομάδα δεν διαλύθηκε. Αντίθετα, συχνά συνέχιζε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία", δήλωσε ο CEO, Όλιβερ Καν.

Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος πήγε στην πρωινή προπόνηση της Μπάγερν το Σάββατο (16/7) για να πει αντίο στους συμπαίκτες του, ενώ αναμένεται να πετάξει την Κυριακή για τις ΗΠΑ για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Μπαρτσελόνα.

Στο Μαϊάμι θα περάσει από ιατρικά τεστ και αν όλα πάνε κατ' ευχήν θα βάλει κατόπιν την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ