BUNDESLIGA

Μπάγερν - Χέρτα 5-0: Πεντάρα για τους Βαυαρούς, ασταμάτητος ο Λεβαντόβσκι με χατ-τρικ

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το χατ-τρικ απέναντι στην Χέρτα
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το χατ-τρικ απέναντι στην Χέρτα © 2021 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η Μπάγερν επικράτησε θριαμβευτικά με 5-0 της Χέρτα στην 3η αγωνιστική της Bundesliga, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβκι να συνεισφέρει τα μέγιστα, να σημειώνει χατ-τρικ και να φτάνει τα 301 γκολ με τη φανέλα των Βαυαρών. Μουσιάλα και Μίλερ οι άλλοι δύο σκόρερ των γηπεδούχων.

Το καταιγιστικό 12-0 επί της Μπρέμερ στο Κύπελλο Γερμανίας άνοιξε την όρεξη στην Μπάγερν, η οποία διέλυσε με 5-0 την Χέρτα στην 3η αγωνιστική της Bundesliga. Η μεγάλη νίκη των Βαυαρών έφερε την υπογραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον Πολωνό σταρ να κάνει χατ-τρικ και να φτάνει 301 γκολ σε 333 συμμετοχές με τη φανέλα του γερμανικού συλλόγου.

Οι Βαυαροί ήλεγχαν το παιχνίδι και είχαν τα ηνία από τα πρώτα λεπτά του ματς. Μόλις έξι λεπτά άντεξε η άμυνα της Χέρτα στην πίεση της Μπάγερν, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Τόμας Μίλερ, έπειτα από προσποίηση του Λεβαντόβσκι και ασίστ του Γκνάμπρι.

Ο Πολωνός σταρ με τη συμπλήρωση 35 λεπτών βρήκε δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Αν και αρχικά, σημάδευσε με κεφαλιά το δοκάρι, εν συνεχεία έστειλε με τον ίδιο τρόπο την μπάλα στην εστία του Σβόλοβ. Ο Γκνάμπρι, ο οποίος είχε κάνει την ασίστ υποδείχθηκε σε off side, αλλά το VAR αποκατέστησε την τάξη.

Στο δεύτερο μέρος συνεχίστηκε η δυναστεία των Βαυαρών. Μετά από λάθος του Ζεφουίκ, ο Τόμας Μίλερ έστρωσε στον Μουσιάλα, με τον νεαρό Γερμανό επιθετικό να σκοράρει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και να κάνει το 3-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν.

Τη νίκη σφράγισε ο Λεβαντόβκσι, ο οποίος σκόραρε ξανά στο 70', με τον Λερόι Σανέ να στρώνει άψογα και να προσφέρει έτοιμο γκολ στον Πολωνό, ο οποίος απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα της Χέρτα για το 4-0.

Στο 84' ο Λέβα, σφράγισε τη νίκη, σημειώνοντας χατ-τρικ. Έπειτα από ασίστ του Νζιανσού διαμόρφωσε το τελικό 5-0 της Μπάγερν κόντρα στην Χέρτα, ενώ την ίδια στιγμή έφτασε τα 300 γκολ με τη φανέλα του γερμανικού συλλόγου.

Μπάγερν: Νόιερ, Στάνισιτς (81' Σαρ), Ουπαμεκανό (46' Νιανζού), Ζίλε, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Μουσιάλα (61' Σανέ), Μίλερ (81' Τσούπο Μότινγκ), Γκνάμπρι (67' Κομάν), Λεβαντόβσκι

Χέρτα: Σβόλοβ, Ζέεφουικ (61' Ρίχτερ) , Μπογιατά, Σταρκ, Μίτελστατ, Τουσάρ, Ασκασιμπάρ, Λουκεμπάκιο (61' Μπελφοντίλ), Σερντάρ (79' Ντάριντα), Γιόβετις (20' Ντιλρόσουν), Ζέλκε (60' Κλίντερ)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Τα highlights της 3ης αγωνιστικής

Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ 3-2

Στουτγκάρδη - Φράιμπουργκ 2-3

Μάιντς - Γκρόιτερ Φιρτ 3-0

Κολωνία - Μπόχουμ 2-1

Αρμίνια - Άιντραχτ 1-1

Άουγκσμπουργκ - Λεβερκούζεν 1-4

Μπάγερν - Χέρτα 5-0

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ