ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπρέμερ - Μπάγερν 0-12: Δεν έδειξαν έλεος οι Βαυαροί στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας

Ο Τόμας Μίλερ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Κολωνία για την Bundesliga.
Ο Τόμας Μίλερ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Κολωνία © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Καταιγιστική ήταν η Μπάγερν στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας διαλύοντας την ερασιτεχνική Μπρέμερ με 12-0 εκτός έδρας.

Η Μπάγερν είχε εύκολο έργο στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας, αλλά φρόντισε να με κάθε τρόπο να υπογραμμίσει τη διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με την αντίπαλο της. Οι Βαυαροί αντιμετώπισαν την Μπρέμερ, ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας και επικράτησαν με το εμφαντικό 12-0 εκτός έδρας.

Μέχρι το πρώτο ημίχρονο οι Βαυαροί είχαν πετύχει πέντε γκολ. Ο Τσούπο - Μότινγκ άνοιξε το σκορ στο 8΄, με τον Μουσιάλα στο 16' να κάνει το 0-2. Ο Βαρμ πέτυχε αυτογκόλ στο 27', με τον Τσούπο- Μότινγκ να βρίσκει άλλες δύο φορές τα δίχτυα στο 28' και στο 35'.

Η Μπάγερν δεν είχε διάθεση να σταματήσει στο β' μέρος. Ο Τίλμαν έγραψε το 0-6 στο 47' και ένα λεπτό αργότερα σκόραρε ξανά ο Μουσιάλα. Στο 65' ο Σανέ σημείωσε το όγδοο γκολ των Βαυαρών, ενώ ο Κουζάνς στο 80' πέτυχε το 0-9.

Στο 82' ο Τσούπο - Μοτίνγκ πέτυχε ακόμη ένα γκολ, ο Σαρ σημείωσε το 0-11, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε απ' τον Τολισό στο 88'. Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες απ' το 76'.

Για την Μπάγερν έπαιξαν οι: Ούλραϊχ, Σαρ, Νιάνζου, Ζίλε (46' Κ. Ρίτσαρντς), Ο. Ρίτσαρντς, Κίμιχ (46' Κουζάνς), Τολισό, Μουσιάλα (61' Γκνάμπρι), Μίλερ (46' Τίλμαν), Σανέ (68' Μπουθ), Τσούπο-Μότινγκ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ