ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπα: "Το γκολ του Χασάν μας λύτρωσε"

Ο Ουσεϊνού Μπα σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός
Ο Ουσεϊνού Μπα σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσεϊνού Μπα τόνισε ότι το τέρμα του Χασάν λύτρωσε όλους στον Ολυμπιακό και επεσήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

Δίχως αμφιβολία ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν. Ο Ουσεϊνού Μπα μίλησε για την πρόκριση των ερυθρολευκων στον επόμενο γύρο του Europa League, χαρακτήρισε ως λυτρωτικό το γκολ του Χασάν, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια της ομάδας του Πειραιά στη διοργάνωση.

Αρχικά, ο αμυντικός των ερυθρολεύκων μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV τόνισε: "Είμαστε ευτυχισμένοι. Παρότι τα πράγματα πήγαιναν άσχημα για εμάς σε ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα συνεχίσαμε να προσπαθούμε. Ευτυχώς ο Χασάν σκόραρε στα τελευταία λεπτά και μας έδωσε την ευκαιρία να προκριθούμε στον επόμενο γύρο".

Για το γεγονός ότι πανηγύρισε μόνος του το τέρμα του Αιγύπτιου είπε: "Ήταν από χαρά. Ήταν ο τρόπος μου να πανηγυρίσω το γκολ αυτό. Όταν μπήκε αυτό το γκολ αισθανθήκαμε όλοι ότι λυτρωθήκαμε. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να πάρουμε αυτή την πρόκριση και το γκολ αυτό μας λύτρωσε"

Για τις προκρίσεις του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Σίγουρα υπάρχουν δύσκολες ομάδες μπροστά μας. Είμαστε Ολυμπιακός και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες".

Για τον αποκλεισμό από την Γουλβς: "Ο αποκλεισμός από τη Γουλβς μας πείραξε. Είχαμε όνειρα, μπορούσαμε να προκριθούμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε φέτος. Είμαστε μια ομάδα με όνειρα και ικανότητες και μπορούμε να πετύχουμε"


Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ