ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Το ματς με την Τσέλσι όπως τα άλλα"

Μουρίνιο: "Το ματς με την Τσέλσι όπως τα άλλα"
Μουρίνιο-Ιντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υποστήριξε ότι τα ματς με την Τσέλσι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και ότι θα τα αντιμετωπίσει σαν να είχε απέναντί του τη Μάντσεστερ ή την Άρσεναλ

Ο τεχνικός των "νερατζούρι" ρωτήθηκε για τις διπλές αναμετρήσεις με τους πρώην παίκτες του σε 2 μήνες από τώρα, ωστόσο υποστήριξε πως τα ματς αυτά δεν σημαίνουν κάτι το ιδιαίτερο και ότι θα τα αντιμετωπίσει σαν να είχε απέναντί του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Άρσεναλ, ή και οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
"Δεν έχω να πω πολλά. Απομένουν πάνω από δύο μήνες, έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια να δώσουμε πριν από τα ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι η ίδια ιστορία όπως πάντα: ένας σημαντικός και δύσκολος αντίπαλος. Τον γνωρίζουμε, περιμένουμε δύο ισορροπημένα παιχνίδια.

Τίποτα το ιδιαίτερο. Εντάξει, είναι η ομάδα μου, είναι οι πρώην ποδοσφαιριστές μου, οι πρώην οπαδοί μου και το πρώην γήπεδό μου. Τίποτα το ιδιαίτερο. Όμως ως επαγγελματίας δεν βλέπω το παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο από το αν ήταν να αντιμετωπίσω τη Μάντσεστερ, την Άρσεναλ ή μία άλλη ομάδα.

Και τώρα θέλω η Ίντερ να συγκεντρωθεί στη Λάτσιο, μετά στη δουλειά κατά τη διάρκεια της διακοπής, στην επανέναρξη του Καμπιονάτο, στο Κόπα Ιτάλια και τέλος με την Τσέλσι. Όταν θα έρθει η ώρα της, θα δούμε", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του .

"Θα νικήσουμε αν παίξουμε όπως στο Πεκίνο..."

Αναφορικά με το αποψινό παιχνίδι (21.45) με τη Λάτσιο στο "Μεάτσα", ο Μουρίνιο περιμένει από την ομάδα του να μην κάνει δεύτερη συνεχόμενη "γκέλα" (προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Αταλάντα) αλλά και να πάρει μία άτυπη ρεβάνς από την ήττα της τον περασμένο Αύγουστο από τους "λατσιάλι" στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ που έγινε στο Πεκίνο.

"Εμείς συνήθως δεν φέρνουμε δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα στο Καμπιονάτο. Εάν κάνουμε το ίδιο μεγάλο παιχνίδι που κάναμε στο Πεκίνο, θα πάρουμε τη νίκη. Εκεί παίξαμε πολύ καλά και χάσαμε.

Τώρα είμαστε μπροστά στη βαθμολογία και θα είμαστε μπροστά 100% ακόμα και μετά το ματς με τη Λάτσιο. Ο αντίπαλός μας παίζει με τρεις κεντρικούς μπακ. Αυτό φαίνεται πως είναι αμυντικό σχήμα αλλά έχουν στα άκρα τους Λιχτστάινερ και Κολάροφ που προωθούνται και δημιουργούν κινδύνους. Έτσι το σχήμα μπορεί να γίνει επιθετικό.

Μπροστά δεν θα παίξει ο Σάρατε, αλλά έχουν πολλούς επικίνδυνους παίκτες: τους Ρόκι, Κρους και Φότζα. Η Λάτσιο έχει ποιότητα, αξίζει περισσότερο σεβασμό σε σύγκριση με τη θέση της στη βαθμολογία.

Οι μπιανκοτσελέστι έπαιξαν Πέμπτη στο Europa League αλλά χρησιμοποίησαν πολλούς παίκτες που δεν θα αγωνιστούν την Κυριακή. Εμείς παίξαμε την Τετάρτη στο Κόπα Ιτάλια και χρησιμοποιήσαμε 5-6 παίκτες που θα παίξουν και την Κυριακή.

Αυτές τις ημέρες δουλέψαμε ελάχιστα, αλλά δουλέψαμε καλά", δήλωσε σχετικά.


















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ