ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: "Θα ήθελα η Ίντερ να κερδίσει το πρωτάθλημα"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Τραμπζονσπόρ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Τραμπζονσπόρ © 2021 AP IMAGES

Η Ίντερ κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ευχήθηκε η άλλοτε ομάδα του να είναι εκείνη που θα κατακτήσει τη φετινή σεζόν το πρωτάθλημα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε το Μ. Σάββατο την Ίντερ να κάνει επίδειξη δύναμης με 3-1 απέναντι στη Ρόμα στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" ξανά ύστερα από τον αντίστοιχο αγώνα κυπέλλου, με την κατάληξη να είναι η ίδια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των "νερατζούρι", οι οποίοι τον χειροκρότησαν και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν το ιστορικό τρεμπλ που πανηγύρισαν μαζί του το 2010.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης ο Μουρίνιο ύψωσε το χέρι του, δείχνοντας την αιώνια αγάπη του στον κόσμο της ομάδας. Μάλιστα, στις δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του, η άλλοτε ομάδα του να είναι εκείνη που θα κατακτήσει στο φινάλε της σεζόν το πρωτάθλημα.

"Λατρεύω την Ίντερ, η Ίντερ με αγαπάει, αλλά θέλω να κερδίζω κάθε αγώνα. Και πλέον που δεν χρειάζεται να παίξουμε ξανά ούτε με την Ίντερ, ούτε τη Μίλαν ή τη Νάπολι, μπορώ να πω ότι θα ήθελα η Ίντερ να κερδίσει το Scudetto.

Δεν θα μπορούσα να το πω πριν, καθώς αυτή είναι η δουλειά μου και πληρωνόμαστε για να κερδίζουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος στο DAZN.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ ΙΝΤΕΡ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ