SERIE A

Ίντερ - Ρόμα 3-1: Επίδειξη δύναμης απέναντι στον Μουρίνιο και κορυφή

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Roma at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Saturday, April 23, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρόμα @ 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Ίντερ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο και με το 3-1 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" για την 34η αγωνιστική της Serie A, πάτησε κορυφή και περιμένει την απάντηση της Μίλαν.

Η Ίντερ φιλοξένησε τον Ζοζέ Μουρίνιο ως αντίπαλο στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" ξανά ύστερα από τον αντίστοιχο αγώνα κυπέλλου, με την κατάληξη να είναι η ίδια. Άνετη επικράτηση επί της Ρόμα και το 3-1 της 34ης αγωνιστικής στη Serie A τη φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας την απάντηση της Μίλαν.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας ήταν ανώτεροι από τη σέντρα του παιχνιδιού και άρχισαν να απειλούν την εστία του Ρούι Πατρίσιο από το 7' με προσπάθεια του Φεντερίκο Ντιμάρκο. Ένας τραυματισμός του Λαουτάρο Μαρτίνες ανησύχησε τον Σιμόνε Ιντζάγκι, όμως αποδείχθηκε επιπόλαιος, με τον Αργεντινό επιθετικό να συνεχίζει κανονικά στον αγώνα.

Με τη συμπλήρωση ενός ημιώρου, μία υποδειγματική αντεπίθεση έβγαλε τον Ντένζελ Ντάμφρις σε τετ α τετ και ο Ολλανδός μπακ άνοιξε το σκορ. Λίγο αργότερα, ξανά έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην Ίντερ.

Η αντίδραση της Ρόμα ήταν μηδαμινή, με τον Τάμι Έιμπραχαμ ακροβολισμένο και αποξενωμένο σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Μια κεφαλιά του Μαρτίνες στο 52' ουσιαστικά "κλείδωσε" την έκβαση του αγώνα, με τους γηπεδούχους στη συνέχεια να κάνουν συντήρηση δυνάμεων (και να δέχονται γκολ στο τέλος από τον Χενρίχ Μχιταριάν), αφού μπροστά τους έχουν πρόγραμμα με παιχνίδια κάθε τρεις μέρες λόγω του εξ αναβολής παιχνιδιού με την Μπολόνια και του τελικού κυπέλλου με τη Γιουβέντους.

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής

Τα highlights

Βενέτσια - Αταλάντα 1-3

Τορίνο - Σπέτσια 2-1

Βερόνα - Σαμπντόρια 1-1

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ