ΡΟΜΑ

Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: "Η δουλειά σας είναι ευκολότερη από τη δική μας, γι' αυτό παίρνουμε περισσότερα λεφτά"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Ίντερ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Ίντερ © 2021 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν έξαλλος μετά την ήττα της Ρόμα από την Ίντερ, με αποτέλεσμα στη συνέντευξη Τύπου να ξεσπάσει σε δημοσιογράφο.

Η Ίντερ ισοπέδωσε με 3-0 τη Ρόμα στο "Ολίμπικο", με τον Έντιν Τζέκο να σκοράρει κόντρα στην ομάδα που ήταν αρχηγός και τους παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με μόλις μία τελική εντός της εστίας του Χαντάνοβιτς. Μετά τη νέα ήττα των "τζαλορόσι" ο Πορτογάλος κόουτς ήταν έξαλλος, αλλά ωστόσο παραδέχθηκε την ανωτερότητα των πρωταθλητών Ιταλίας.

Μάλιστα, ο Μουρίνιο αρνήθηκε να δεχθεί οποιαδήποτε ερώτηση από τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου και απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών τόνισε χαρακτηριστική με αγένεια: "Η δουλειά σας είναι πολύ ευκολότερη από τη δική μας και γι' αυτό παίρνουμε περισσότερα λεφτά από εσάς".

Στη συνέχεια ωστόσο, τοποθετήθηκε για την ήττα της ομάδας, υποστηρίζοντας πως είχαν ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν: "Ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους στο σπίτι. Η Ίντερ είναι πιο δυνατή από εμάς σε κανονικές συνθήκες και αντικειμενικά είναι καλύτερη από εμάς. Την περασμένη σεζόν ήταν 29 βαθμούς μπροστά από τη Ρόμα. Σήμερα, με τραυματισμούς και αποκλεισμένους παίκτες, ήταν πολύ, πολύ δύσκολο.

Οι επιθετικές μας δυνατότητες ήταν σχεδόν μηδενικές. Ήταν πολύ σημαντικό να πετύχουμε ένα γκολ, γιατί θα είχαμε μόνο δύο ή τρεις ευκαιρίες. Είχαμε τρεις και δεν σκοράραμε. Όταν παίζεις με άμυνα δεν μπορείς να δεχθείς το πρώτο και το τρίτο γκολ. Απλώς δεν μπορείς".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ