ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Ο Άμπραχαμ έδειξε πως έχει φιλοδοξίες ερχόμενος στην Ρόμα"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι της Ρόμα στο Youtube | 17 Αυγούστου 2021
Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι της Ρόμα στο Youtube | 17 Αυγούστου 2021 PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο για έναν Άγγλο παίκτη να αφήνει τη χώρα του και επαίνεσε τον Τάμι Άμπραχαμ για την απόφαση που πήρε να αποδεχτεί την πρόταση της Ρόμα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της Ρόμα και να επιστρέψει στην Serie A μετά από 11 χρόνια απουσίας και η διοίκηση των Ρωμαίων έχει φροντίσει ως τώρα να ενισχύσει το ρόστερ για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του, κάτι που φανερώνει το γεγονός πως είναι αυτή τη στιγμή η ιταλική ομάδα που έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι και η πέμπτη σε όλη την Ευρώπη.

Προκειμένου να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να κλείσει τον Τάμι Άμπραχαμ από την Τσέλσι, με τον Ζοζέ Μουρίνιο από την πλευρά του να επιδοκιμάζει τη στρατηγική των διοικούντων και να δηλώνει ευχαριστημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Οφείλω να πω ότι ότι ο γενικός διευθυντής και οι ιδιοκτήτες είναι εξαιρετικοί. Η πραγματικότητα είναι πως αρχίσαμε την προετοιμασία πιστεύοντας πως είχαμε τον Τζέκο και αυτό που έγινε μας προκάλεσε έκπληξη.

Ωστόσο, ήταν μεγάλη ενίσχυση για την ομάδα το γεγονός ότι μετά την απώλεια του Τζέκο μπορέσαμε να φέρουμε τον Άμπραχαμ. Τον ξέρω από μικρό παιδί, δεν έπαιξε ποτέ για μένα επειδή ήταν 14,15,16 ετών όταν ήμουν στην Τσέλσι, αλλά τον ξέρω καλά.

Τον γνωρίζω ως παίκτη και ως άνθρωπο από θέμα νοοτροπίας. Είναι πάντα δύσκολο για έναν Άγγλο παίκτη να αφήνει τη χώρα του και την Premier League και αυτό λέει πολλά για εκείνον", τόνισε σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι της Ρόμα ο Πορτογάλος, για να προσθέσει:

"Εάν αφήνεις την Premier League είναι επειδή είσαι φιλόδοξος, επειδή θέλεις να επιστρέψεις στην εθνική ομάδα της χώρας σου, επειδή θέλεις να παίξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να κερδίσεις έξω από τη χώρα σου, όπου έκαναν σπουδαία καριέρα πολύ λίγοι Άγγλοι ποδοσφαιριστές.

Με τους Άμπραχαμ, Σομουρόντοφ και Μαγιοράλ έχουμε επιθετικές επιλογές που με ικανοποιούν. Δεν έχουμε την εμπειρία που μπορεί να δει κάποιος στην Γιουβέντους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή στην Μίλαν με τους Ζιρού και Ιμπραχίμοβιτς, αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος με τους παίκτες που έχουμε.

Για πρώτη και τελευταία φορά θα πω ότι μου λείπει κάτι που είχα σκεφτεί στην αρχή της σεζόν αναλύοντας την ομάδα, όμως μπορώ μόνο να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τα όσα έχει κάνει ως τώρα".

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ