ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Νικήσαμε δύο φορές τον πρωταθλητή"

Μουρίνιο: "Νικήσαμε δύο φορές τον πρωταθλητή"
© ANDY HOOPER

Ο τεχνικός της Τσέλσι δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη επί της Λίβερπουλ, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν και τη ζωή τους κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μπορεί να πανηγύρισε ξέφρενα τη νίκη επί της Λίβερπουλ, όμως, ο Ζοζέ Μουρίνιο αμέσως μετά έσπευσε να ρίξει τους τόνους ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του δε θα πάρει το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά θα έχει νικήσει τον πρωταθλητή και στα δύο παιχνίδια όπως τόνισε. Αναλυτικά όσα είπε για την αναμέτρηση του "Άνφιλντ", αλλά και γι' αυτή που έρχεται στο "Στάμφορντ Μπριτζ":

"Αυτή τη στιγμή είμαστε τρίτοι. Μετά την ήττα της Έβερτον είχαμε εξασφαλίσει μαθηματικά τη συμμετοχή μας στο Champions League. Μετά από αυτό το τρίποντο χρειαζόμαστε μόλις έναν βαθμό για να τερματίσουμε τρίτοι. Πρωταθλήτρια θα είναι μία εκ των Σίτι ή Λίβερπουλ.

Θέλαμε να νικήσουμε. Αξίζαμε τη νίκη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ' αυτού. Τόσο απλό. Με το 1-0 για 45 λεπτά ήμασταν άνετοι. Ποτέ δε μας έβαλαν προβλήματα παρόλο που παίζαμε με μία φανταστική ομάδα, μία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες που σκοράρει πολλά γκολ και διαλύει κάθε αντίπαλο που έρχεται εδώ.

Τώρα μπορούμε να πούμε πως έχουμε νικήσει και στα δύο παιχνίδια τον πρωταθλητή. Αν η Λίβερπουλ το πάρει, την έχουμε νικήσει δύο φορές. Αν το πάρει η Σίτι, επίσης, την έχουμε νικήσει δις.

Πολλοί πίστευαν ότι θα έρθουμε εδώ και θα χάσουμε 3-0, 4-0 ή 5-0. Όταν ο κόσμος ήξερε πως το μυαλό μας ήταν στο παιχνίδι της Τετάρτης και θεωρούσε απίστευτο να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε την αναμέτρηση της Τετάρτης και θα έλεγα πως σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να δώσουμε και τη ζωή μας. Έχουμε έναν ημιτελικό Champions League στο Στάμφορντ Μπριτζ και αυτό είναι κάτι σημαντικό".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ