ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Μίλησα για τον πραγματικό Ρονάλντο, επειδή ήταν ο πρώτος"

Μουρίνιο: "Μίλησα για τον πραγματικό Ρονάλντο, επειδή ήταν ο πρώτος"
PHOTOGRAPH: IMAGO / BARCROFT MED

Ήρεμος παρουσιάστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη τύπου λίγο μετά την ήττα της Τσέλσι με 3-1 από την Ρεάλ. Διαβάστε τι είπε ο Πορτογάλος για τη σχέση του με τη Ρεάλ, αλλά και τις νέες του δηλώσεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Ρεάλ επικράτησε της Τσέλσι με 3-1 και κατέκτησε το φιλικό τουρνουά των ΗΠΑ, με δυο γκολ του Ρονάλντο και ένα του Μαρσέλο. Ο προπονητής των "μπλε", Ζοσέ Μουρίνιο, αντιμετώπιζε για πρώτη φορά την πρώην του ομάδα, μετά την αποχώρησή του πριν λίγους μήνες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αμέσως μετά την αναμέτρηση, σχολίασε το παιχνίδι, εξηγώντας πως δεν τον νοιάζει το αποτέλεσμα, μιας και ήταν απλά ένα φιλικό, ενώ θέλησε να διευκρινίσει γιατί μίλησε σε προηγούμενες δηλώσεις του για τον "πραγματικό Ρονάλντο".

Σχετικά με το παιχνίδι, ο Μουρίνιο δήλωσε τα εξής: "Κάναμε λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Πέντε νίκες και μια ήττα μέχρι τώρα όμως δεν είναι κακός απολογισμός. Δεν μας νοιάζει και τόσο αυτό το αποτέλεσμα, γιατί ήταν ένα φιλικό, αν χάναμε από τη Ρεάλ στο Champions League θα ήταν διαφορετικά".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μουρίνιο καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης δεν μιλούσε στα ισπανικά, αλλά στα αγγλικά κι όταν ρωτήθηκε το λόγο, η απάντησή του ήταν: "Θα σας μιλάω μόνο στα αγγλικά γιατί δουλεύω για μια αγγλική ομάδα".

Ρωτήθηκε φυσικά για το πως ένιωσε όταν είδε τον Ρονάλντο να σκοράρει δυο φορές: "Ο Ρονάλντο σκοράρει σ' όλη του τη ζωή, αυτό δεν αποτελεί είδηση. Εμείς κάναμε ένα τρομερό λάθος στο πρώτο ημίχρονο και του δώσαμε το φάουλ".

Μουρίνιο: "Μίλησα για τον πραγματικό Ρονάλντο, επειδή ήταν ο πρώτος"

Ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το όσα είπε ο παίκτης για τον ίδιο σε προηγούμενες δηλώσεις με αφορμή τη φράση του Μουρίνιο, για τον "πραγματικό Ρονάλντο": "Δεν ξέρω τι είπε ο Ρονάλντο, δεν είναι πρόβλημά μου, εμένα με ενδιαφέρει η Τσέλσι. Εύχομαι ότι καλύτερο στη Ρεάλ, γιατί έχω φίλους που με εκτιμούν εκεί, από τον πρόεδρο, μέχρι τον τελευταίο φροντιστή. Δεν έχω πρόβλημα να τους ευχηθώ να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, εφόσον δεν είμαι πια εκεί".

Όσο για τον Κριστιάνο και τη σχέση του μαζί του: "Έχουμε πανηγυρίσει πολλές φορές μαζί με τον Ρονάλντο και αυτά θα τα θυμάμαι πάντα στην καριέρα μου. Του εύχομαι να πανηγυρίσει πολλές ακόμα φορές και να βοηθήσει τη Ρεάλ να πετύχει τους στόχους της".

Τέλος, όπως ήταν λογικό, όλοι περίμεναν τι είχε να πει ο Μουρίνιο όταν ρωτήθηκε γιατί αναφέρθηκε στον Βραζιλιάνο Ρονάλντο ως πραγματικό: "Το είπα απλά γιατί αυτός είναι ο παλαιότερος, ήταν ο πρώτος Ρονάλντο. Είναι σαν να με ρωτάτε ποιος είναι ο πραγματικός Μίλερ, ο Γκερντ ή ο Τόμας, και εγώ να σας απαντήσω ο Γκερντ Μίλερ".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ