ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μουρίνιο:"Με πόνεσε το διαζύγιο"

Μουρίνιο:"Με πόνεσε το διαζύγιο"
μουρινιο

To διαζύγιο με την Τσέλσι ήταν η πιο άσχημη εμπειρία που είχε στην ζωή του όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις του στον αγγλικό τύπο, ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι οι σχέσεις του με τη διοίκηση έφτασαν σε σημείο ρήξης και θεωρεί ότι θα είχε αποχωρήσει ακόμη και αν τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα.
" Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας κλονίστηκαν όχι για κάποια λεπτομέρεια ή γιατί κάτι συνέβη σε μία συγκεκριμένη στιγμή αλλά για μία συγκεκριμένη περίοδο", ανέφερε πιο χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής της Τσέλσι και πρόσθεσε:" Ήταν η πιο πονεμένη εμπειρία στην ζωή μου.

Πρέπει να πιστέψετε ότι ήταν η χειρότερη στιγμή από κάθε άλλη φορά,σε κάθε σύλλογο οπουδήποτε. Με πονάει περισσότερο από όσα έχουν συμβεί".

Στην συνέχεια μιλώντας για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Άβραμ Γκραντ, είπε:" Δεν με ενδιαφέρει αν με μαχαίρωσαν από πίσω.

Δεν με ενδιαφέρει αν αυτό είναι αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει ότι και αν γίνει στην Τσέλσι πλέον, ποιόν θα αγοράσουν, ποιόν θα πουλήσουν, ποιός είναι ο προπονητής".

Ήδη η φημολογία φέρνει τον Πορτογάλο υποψήφιο για πολλές ομάδες και ο ίδιος αποκάλυψε:" Έχω δύο προτάσεις ήδη-δεν θα πω από που προέρχονται-απλά δεν με ενδιέφεραν.Απλά κάνω μία διακοπή λόγω των συνθηκών στο ποδόσφαιρο.

Κανένας δεν απολύεται τον Σεπτεμβρίο ή τον Οκτώβριο-όχι φυσιολογικά-οπότε είμαι έτοιμος όταν έρθει μία δουλειά".










TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ