ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παρομοίασε τον εαυτό του με τον Χάρι Πότερ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Λάτσιο
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Λάτσιο © 2024 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποθέωσε τον κόσμο της Ρόμα και τόνισε πως εκείνος τούς δίνεις την δυνατότητα να ονειρεύονται για την ομάδα τους, παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον Χάρι Πότερ.

Μετά τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Coppa Italia, η Ρόμα αντιμετωπίζει στο σημαντικότερο ματς της 20ης αγωνιστικής της Serie A στο "Τζουζέπε Μεάτσα" τη Μίλαν (14/1).

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Ζοζέ Μουρίνιο παρομοίασε τον εαυτό του με τον Χάρι Πότερ, τονίζοντας είναι εκείνος που αυξάνει τις προσδοκίες του κόσμου

"Είναι παράλογο να πρέπει να απολογούμαι επειδή έχασα την προπόνηση, αφού έχω συμφωνήσει τα πάντα με τον σύλλογο. Δεν έχω χάσει ποτέ αγώνα στα 23 χρόνια καριέρας μου.

Δεν διαπραγματεύομαι για κανέναν λόγο τον επαγγελματισμό και την αξιοπρέπειά μου. Αν υπάρχει κάποιος που είναι τέλειο παράδειγμα επαγγελματισμού, είμαι εγώ", είπε ο Special One και συνέχισε:

"Η Τετάρτη πέρασε και χάσαμε. Τώρα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίζει για τον τίτλο, η οποία τον κατέκτησε πριν από δύο χρόνια. Είναι μια ομάδα που σίγουρα θέλει να κερδίσει μετά την ήττα στο Κύπελλο, που ήταν στόχος για αυτήν. Θα δώσουν τα πάντα σε αυτό το ματς".

Τέλος εκθείασε τον κόσμο της Ρόμα, τονίζοντας: "Οι οπαδοί της Ρόμα είναι οι πιο απίστευτοι που έχω δει ποτέ, ο προπονητής λέγεται Ζοζέ Χάρι Μουρίνιο Πότερ και αυξάνει τις προσδοκίες τους.

Παλεύουμε κάτι που είναι πολύ δύσκολο και κανείς δεν θα μας πει ότι δεν μπορούμε να πολεμήσουμε. Με τη Μίλαν θα είμαστε εκεί, λυπάμαι που δεν θα είμαι στον πάγκο".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ