ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Είμαι χαρούμενος για τη νίκη επί της Γιουβέντους αλλά δεν έχω χωνέψει αυτό που έγινε με Κρεμονέζε"

Μουρίνιο: "Είμαι χαρούμενος για τη νίκη επί της Γιουβέντους αλλά δεν έχω χωνέψει αυτό που έγινε με Κρεμονέζε"
@2023 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε πως με εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στην Γιουβέντους ο στόχος του Champions League είναι εφικτός για την Ρόμα, ωστόσο δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για τον αγώνα που είχε προηγηθεί και την ήττα στην έδρα της Κρεμονέζε.

Μία εβδομάδα μετά από την εκτός έδρας ήττα από την ουραγό Κρεμονέζε (1-2) η Ρόμα μάζεψε τα κομμάτια της και πήρε μία σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους (1-0), αποτέλεσμα που την έφερε στην 4η θέση της βαθμολογίας, στους 47 πόντους μαζί με την Μίλαν, και της έδωσε νέα ώθηση στη μάχη για την έξοδο στο νέο Champions League.

Η επιτυχία επί των μπιανκονέρι ήταν ένα γεγονός που δεν έδωσε χαρά μόνο στους οπαδούς της που κατάκλυσαν το βράδυ της Κυριακής (05/03) "Ολίμπικο" αλλά και στον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά συνάμα να μην κρύβει τη στενοχώρια του για τον τρόπο που η ομάδα του έφυγε με άδεια χέρια από την Κρεμόνα.

"Είμαι ακόμα θυμωμένος για τον τρόπο που παίξαμε στην Κρεμόνε. Προφανώς και είμαι ευτυχισμένος με τη νίκη αλλά δεν έχω χωνέψει ακόμα την ήττα από την Κρεμονέζε επειδή αποδείξαμε πως όταν παίζουμε ως ομάδα, είμαστε δυνατοί.

Νικήσαμε επειδή οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Δεν ήρθε η επιτυχία λόγω οργάνωσης στο τακτικό κομμάτι αλλά για όσα έκαναν οι ποδοσφαιριστές", τόνισε στις δηλώσεις του ο 60χρονος τεχνικός των τζαλορόσι, για να προσθέσει:

"Σέβομαι την Γιουβέντους του Αλέγκρι η οποία βελτιώνεται και είναι δύσκολο εμπόδιο για να ξεπεράσεις. Είμαι ικανοποιημένος που την έχουμε τόσο μακριά στη βαθμολογία επειδή ακόμα και με τους 15 βαθμούς τιμωρίας, είναι απειλή.

Εμείς όταν παίζουμε έτσι, μπορούμε να πάμε στο Champions League αλλά δεν ξέρουμε κάθε φορά ποια Ρόμα θα εμφανίζεται στον αγωνιστικο χώρο. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος αλλά η αλήθεια είναι πως σε ένα και μόνο ματς μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, το αποδείξαμε και απόψε".

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΤΑΛΙΑ LA LIGA SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ