ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Το παιχνίδι που μπορεί να απογειώσει τα πάντα

Μουντιάλ 2022: Το παιχνίδι που μπορεί να απογειώσει τα πάντα
© 2022 VICTOR R. CAIVANO / AP IMAGES

Για πρώτη φορά από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, με τον κόσμο που βρίσκεται στην Ντόχα να αδημονεί για τις αναμετρήσεις των προημιτελικών.

Σχεδόν δυόμιση βδομάδες μετά από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ καταγράφηκε η πρώτη μέρα χωρίς αγωνιστική δράση. Κάτι που άπαντες προσπάθησαν να διαχειριστούν με... ψυχραιμία, δεδομένου του πάθους, αλλά και της έντασης, που υπάρχει στο φίλαθλο κοινό για τους αγώνες της Ντόχα.

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Οι φίλοι της Αργεντινής έχουν ήδη αρχίσει να αυξάνονται στην πόλη, το αντιλαμβάνεται κάποιος ακόμη κι αν περπατήσει απλά στον δρόμο. Θα λέγαμε πως, επί της ουσίας, όσοι φίλοι του Μεξικού αποχώρησαν άρον άρον μετά από την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων αντικαταστάθηκαν (sic) από εκείνους της Αργεντινής.

Το παιχνίδι με την Ολλανδία είναι αυτό που έρχεται, αυτό που περιμένουν όλοι, αλλά η αλήθεια είναι πως στο πίσω μέρος του μυαλού βρίσκεται το μεθεπόμενο. Αυτό με την Βραζιλία, αν περάσουν τα δύο φαβορί στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Κακά τα ψέματα, το παιχνίδι της Αργεντινής με την Βραζιλία στα ημιτελικά αξίζει την αναμονή τόσων ημερών και εβδομάδων εδώ στην Ντόχα. Είναι αυτό που μπορεί να απογειώσει τα πάντα εδώ...

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ