ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Το μήνυμα του Ρονάλντο: "Η μέρα είναι για τους Πορτογάλους και για τα όνειρα που έχουμε"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει τη νίκη της Πορτογαλίας επί της Ουρουγουάης
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει τη νίκη της Πορτογαλίας επί της Ουρουγουάης © 2022 THEMBA HADEBE / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε να στείλει το μήνυμά του πριν από το κρίσιμο ματς με την Ελβετία και παρότι ο Φερνάντο Σάντος σκέφτεται να μην τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πορτογαλίας με την Ελβετία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς κατά την αλλαγή του με τη Νότια Κόρεα έβρισε προς τον πάγκο.

Από τη μεριά του ο CR7 έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media, δηλώνοντας ότι σήμερα είναι μία πολύ μεγάλη μέρα για την ομάδα, που διεκδικεί μία θέση στα ημιτελικά".

"Η ημέρα είναι για την Πορτογαλία! Για τους Πορτογάλους! Για εμάς και για τους δικούς μας! Σήμερα είναι για όλα τα όνειρα που κουβαλάει ο καθένας μας! Πάμε!", έγραψε ο 37χρονος.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ