ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Ρονάλντο έβρισε στην αλλαγή του με τη Νότια Κορέα και ο Σάντος σκέφτεται να μην τον ξεκινήσει με την Ελβετία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Νότια Κορέα
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Νότια Κορέα © 2022 FRANCISCO SECO / AP IMAGES

Ο Φερνάντο Σάντος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα της Πορτογαλίας με την Ελβετία την Τρίτη (6/12) άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς κατά την αλλαγή του με τη Νότια Κόρεα έβρισε προς τον πάγκο.

Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Τρίτη (6/12) την Ελβετία με φόντο την πρόκριση στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το ενδεχόμενο να μην παίξει ο Ρονάλντο είναι ορατό σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Φερνάντο Σάντος και όσα αναφέρουν σε ρεπορτάζ οι Times.

Ο λόγος για να μην βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Ρονάλντο έχει να κάνει με το γεγονός όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό της μουρμούρας του Πορτογάλου σταρ τη στιγμή της αλλαγής του στο παιχνίδι με τη Νότια Κορέα στο 65' της αναμέτρησης.

Ο Ρονάλντο είχε γίνει αλλαγή με τον Σίλβα να παίρνει τη θέση του και την ώρα που πήγε προς τον πάγκο φάνηκε να λέει κάποιες κουβέντες. Ο Κριστιάνο αρχικά ισχύριστηκε ότι ο εκνευρισμός του ήταν προς κάποιον αντίπαλο.

Ο Σάντος τον πίστεψε αρχικά, όμως μετά έμαθε ότι ο Ρονάλντο έβρισε όταν κάθισε στον πάγκο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλαλίας δωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου και η απάντηση του ήταν: "Δεν έχω αποφασίσει ποιος θα είναι αρχηγός στο αυριανό παιχνίδι, θα το αποφασίσω την τελευταία στιγμή, όταν φτάσω στο γήπεδο".

"Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν άκουσα τίποτα, τον είδα μόνο να τσακώνεται με έναν Κορεάτη. Μετά είδα τις φωτογραφίες και δεν μου άρεσαν, δεν μου άρεσαν καθόλου".

Ο Ρονάλντο κατά την αλλαγή του στο Πορτογαλία - Νότια Κορέα μαζί με τον Σάντος | 5 Δεκεμβρίου 2022
Ο Ρονάλντο κατά την αλλαγή του στο Πορτογαλία - Νότια Κορέα μαζί με τον Σάντος | 5 Δεκεμβρίου 2022 © 2022 AP PHOTO/LEE JIN-MAN


Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ Ο CR7 ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ