ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: "Ένας Κορεάτης μού είπε να βγω γρήγορα και του απάντησα να σκάσει"

Ο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Κορέα
Ο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Κορέα 2022 AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δηλώσεις του εξήγησε τον λόγο που αποχώρησε εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο στο ματς απέναντι στη Νότια Κορέα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε αλλαγή στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης της Πορτογαλίας απέναντι στη Νότια Κορέα με τον Αντρέ Σίλβα να περνάει στη θέση του.

Ο CR7 αποχώρησε εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, τα πορτογαλικά ΜΜΕ υπέθεσαν πως τα νεύρα του ήταν προς τον Σάντος.

Αυτό διέψευσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εξήγησε: "Ένας Κορεάτης ποδοσφαιριστής μού έλεγε να βγω γρήγορα. Τού είπα να σκάσει, μόνο ο διαιτητής μιλάει. Όλα αυτά γίνονται πάνω στο παιχνίδι.

Ό,τι και να συνέβη όλα μένουν στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Είμαστε στην επόμενη φάση. Όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι Πορτογάλοι πρέπει να είναι αισιόδοξοι".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ