ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο έβαλε φωτιά στην Ντόχα

Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο έβαλε φωτιά στην Ντόχα
© 2022 EBRAHIM NOROOZI / AP IMAGES

Η πρόκριση του Μαρόκου στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου έβαλε φωτιά στην Ντόχα, την ίδια ώρα που η Ισπανία μπαίνει άρον άρον στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Ποιος να το πίστευε! Το Μαρόκο βρίσκεται στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, έχοντας πετάξει έξω -μετά από το Βέλγιο και- την Ισπανία, στη διαδικασία των πέναλτι. Οι φίλοι του Μαρόκου δεν είναι ακριβώς πολλοί εδώ στην Ντόχα, αλλά αρκετά θορυβώδεις και ενθουσιώδεις.

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Η χαρά του κόσμου αποτυπώθηκε στην τηλεοπτική εικόνα, αλλά πιστέψτε με δεν ήταν αρκετή. Όσα ακολούθησαν την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα τα θυμούνται για χρόνια οι φίλοι του Μαρόκου που ταξίδεψαν μέχρι το Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είπαμε, δεν είναι πολλοί, αλλά απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και συνεχίζουν να ονειρεύονται.

Πού ξέρετε; Μπορεί τις επόμενες ημέρες να έρθουν ακόμη περισσότεροι εδώ, στην Ντόχα, για να συνθέσουν ακόμη πιο έντονο το δικό τους χρώμα.

Παρεμπιπτόντως, αυτοί που έχουν αποδεδειγμένα αυξηθεί σε σχέση με τη φάση των ομίλων είναι οι φίλοι της Αργεντινής. Μετά από την πρόκριση στα νοκ άουτ αποβιβάστηκαν αρκετές ακόμη χιλιάδες φίλοι της "αλμπισελέστε" στο Κατάρ, γεμίζοντας τα άδεια δωμάτια που άφησαν στα ξενοδοχεία οι απογοητευμένοι φίλοι του Μεξικού.

Εν κατακλείδι: τα χρώματα στους δρόμους της πόλης παραμένουν μπόλικα, έντονα. Η διοργάνωση μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία, οπότε η αγωνία μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Ομοίως το πάθος!

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ