ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Τίτε: "Δικό μου λάθος που δεν τους έκανα αλλαγή, θα ξαναπαίξουν στο Μουντιάλ οι Νεϊμάρ και Ντανίλο"

Μουντιάλ 2022, Τίτε: "Δικό μου λάθος που δεν τους έκανα αλλαγή, θα ξαναπαίξουν στο Μουντιάλ οι Νεϊμάρ και Ντανίλο"
@2022 ANDRE PENNER/AP IMAGES

Ο Τίτε αποκάλυψε πως έχει επιλέξει τους αντικαταστάτες των Νεϊμάρ και Ντανίλο για το ματς με την Ελβετία ενώ ξεκαθάρισε πως έπρεπε να καταλάβει νωρίτερα πως είχαν πρόβλημα τραυματισμού στο ματς με την Σερβία για να τους αλλάξει.

Η Βραζιλία ετοιμάζεται για τον αγώνα της Δευτέρας (28/11, 18:00, ANT1, LIVE από SPORT24) απέναντι στην Ελβετία με τον αέρα της επικράτησής της με 2-0 επί της Σερβίας στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου αλλά και με έναν διάχυτο προβληματισμό, με τους Νεϊμάρ και Ντανίλο να αποχωρούν τραυματίες από το πρώτο ματς και να τίθενται νοκ-άουτ από τη συνέχεια της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ.

Σύμφωνα πάντως με τον Τίτε, αν η Σελεσάο δηλώσει παρούσα στα νοκ-άουτ ματς θα ενισχυθεί από το συγκεκριμένο ντουέτο παικτών, υποστηρίζοντας πως θα έχουν ξεπεράσει ως τότε τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν (στον αστράγαλο ο Νεϊμάρ).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Δεν είμαι γιατρός αλλά πιστεύω ότι τόσο ο Νεϊμάρ όσο και ο Ντανίλο θα ξαναπαίξουν στο Μουντιάλ. Έχω επιλέξει ήδη τους αντικαταστάτες τους αλλά δεν σας τους λέω.

Δεν κατάλαβα πως είχε πρόβλημα ο Νεϊμάρ και όταν το αντιλήφθηκα, τον έκανα αλλαγή αλλά έκανα λάθος. Είχε ήδη χτυπήσει όταν συμμετείχε στη φάση του πρώτου γκολ.

Έπρεπε να τον είχαν κάνει αλλαγή νωρίτερα. Έκανα λάθος επίσης και με τον Ντανίλο, έπρεπε να τον είχα αντικαταστήσει", τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σελεσάο, για να προσθέσει για το ματς της πρεμιέρας:

"Πάνω στον Νεϊμάρ, στο ματς με την Σερβία, έγιναν πολλά φάουλ. Θα πρέπει να προστατεύουμε τους μεγάλους παίκτες, εάν θέλουμε το θέαμα.

Το φάουλ για το οποίο γίνεται λόγος, του Μιλένκοβιτς, δεν έγινε με πρόθεση, ο παίκτης δεν ήθελε να κάνει κακό στον Νεϊμάρ. Ίσως όμως να έπαιξε ρόλο ένα δυνατό φάουλ που είχε γίνει λίγο νωρίτερα στον Νεϊμάρ".

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ στη χώρα της σάμπα, ο Ροντρίγκο είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση του Νεϊμάρ στο αρχικό σχήμα της Βραζιλίας για τον αγώνα με τους Ελβετούς, ενώ ένας εκ των Μιλιτάο ή Ντάνι Άλβες προαλείφεται για τη θέση του τραυματία Ντανίλο.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ