ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: Ανέβασε φωτογραφία από τον πρησμένο αστράγαλό του, δίνοντας σύνθημα επιστροφής

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: Ανέβασε φωτογραφία από τον πρησμένο αστράγαλό του, δίνοντας σύνθημα επιστροφής
@2022 ANDRE PENNER/AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Βραζιλία στα ματς με Καμερούν και Βραζιλία λόγω τραυματισμού και θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς φίλους το μέγεθος του προβλήματος, δημοσιεύοντας φωτογραφία από τον πρησμένο αστράγαλό του.

Η Βραζιλία άρχισε με τρίποντο τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ του Κατάρ επικρατώντας με 2-0 της Σερβίας, με το φινάλε να βρίσκει όμως τους φίλους της Σελεσάο να λούζονται με απογοήτευση.

Αιτία ο τραυματισμός του Νεϊμάρ, με τον σούπερ σταρ της Παρί να δέχεται χτύπημα στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και να αναγκάζεται να αποχωρήσει στο 79', με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την επόμενη ημέρα να φέρνουν το πρώτο σοκ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και αυτό γιατί διαπιστώθηκε πρόβλημα στον αστράγαλο, με το ιατρικό επιτελείο της πεντάκις παγκόσμιας πρωταθλήτριας να ανάβει κόκκινο και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να γνωστοποιεί πως ο 30χρονος δεν θα αγωνιστεί στα δύο προσεχή ματς της φάσης των ομίλων απέναντι σε Ελβετία (28/11) και Καμερούν (02/12).

Όσο για το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα για τον Νεϊμάρ και πόσο μεγάλη είναι η προσπάθεια που θα χρειαστεί να καταβάλλει, ο ίδιος θέλησε να παρουσιάσει την κατάσταση μέσω μίας φωτογραφίας, απεικονίζοντας τον πρησμένο αστράγαλό του.

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: Ανέβασε φωτογραφία από τον πρησμένο αστράγαλό του, δίνοντας σύνθημα επιστροφής
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ ΣΤΟ INSTAGRAM

"Πάμε", ήταν το μήνυμα του "Νέι" με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία, με τον Νεϊμάρ να κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στα νοκ-άουτ ματς, υπό τον όρο βέβαια να εξασφαλίσει την πρόκριση για τους 16 η ομάδα του Τίτε.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ