ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Βραζιλία: Χάνει τα άλλα δύο ματς της φάσης των ομίλων ο Νεϊμάρ

Μουντιάλ 2022, Βραζιλία: Χάνει τα άλλα δύο ματς της φάσης των ομίλων ο Νεϊμάρ
@2022 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Η νίκη απέναντι στην Σερβία στην πρεμιέρα του Μουντιάλ αποδείχτηκε πύρρειος για την Βραζιλία, με τα ρεπορτάζ από τη χώρα της σάμπα να αναφέρουν πως ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στον αστράγαλο θα τον αφήσει εκτός μάχης από τα ματς με Ελβετία και Καμερούν.

Χωρίς τον ηγέτη της, Νεϊμάρ, θα αναγκαστεί να πορευτεί η εθνική Βραζιλίας στα επόμενα δύο παιχνίδια της στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ. Ο 30χρονος σούπερ σταρ της Παρί τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκειa του αγώνα της πρεμιέρας με την Σερβία και υποβλήθηκε σε εξετάσεις την Παρασκευή (25/11), με τα ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ στη χώρα της σάμπα να κάνουν λόγο για πρόβλημα που θα τον υποχρεώσει να μείνει εκτός δράσης για τα επόμενα δύο ματς των ομίλων.

Αυτά είναι απέναντ σε Ελβετία (28/11) και Καμερούν (2/12) με την ελπίδα φυσικά των πεντάκις παγκόσμιων πρωταθλητών να είναι να τον έχουν κανονικά στη διάθεσή τους και 100% ετοιμοπόλεμο για τα νοκ-άουτ ματς, με την προϋπόθεση φυσικά η Σελεσάο να έχει πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Πέρα από τον Νεϊμάρ, δεν υπολογίζεται για αυτά τα ματς ούτε ο δεξιός μπακ της Σελεσάο, Ντανίλο, ο οποίος αποχώρησε και αυτός με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στην Σερβία.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ