ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Τίτε για τον χορό με τους παίκτες του: "Δεν δείξαμε ασέβεια στον αντίπαλο"

Ο προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε, στην αναμέτρηση με τη Νότια Κορέα
Ο προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε, στην αναμέτρηση με τη Νότια Κορέα 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Τίτε τόνισε πως ο χορός με τους παίκτες του στο τρίτο γκολ της Βραζιλίας κόντρα στη Νότια Κορέα δεν είχε πρόθεση να δείξει ασέβεια στην ομάδα του Πάουλο Μπέντο.

Η Βραζιλία έκανε πάρτι κόντρα στη Νότια Κορέα, της οποίας επικράτησε 4-1. Μάλιστα και τα τέσσερα γκολ έβαλε στο πρώτο μέρος, με τον Τίτε να πανηγυρίζει με τον χορό του περιστεριού με τους παίκτες του στο 3-0.

Αρκετή ήταν η κριτική που ασκήθηκε προς τον Τίτε γι' αυτόν τον πανηγυρισμό, με πολλούς, όπως τον Ρόι Κιν, να κάνουν λόγο για ασέβεια προς τον αντίπαλο.

Ο προπονητής της σελεσάο πάντως ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση και τόνισε πως σέβεται πολύ τον Πάουλο Μπέντο.

"Δεν υπάρχει άλλη ανάγνωση από τη χαρά μας για το γκολ. Χαρήκαμε για την ομάδα και για την απόδοσή μας. Δεν δείξαμε ασέβεια στους αντιπάλους, ούτε στον Πάουλο Μπέντο τον οποίο σέβομαι" τόνισε συγκεκριμένα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ