ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Τα διάλειμμα του Μητσοτάκη για το Κροατία - Βραζιλία και τα συγχαρητήρια στον Κροάτη πρωθυπουργό

Μουντιάλ 2022: Τα διάλειμμα του Μητσοτάκη για το Κροατία - Βραζιλία και τα συγχαρητήρια στον Κροάτη πρωθυπουργό

Η αναμέτρηση της Κροατίας με τη Βραζιλία έφερε ένα μικρό διάλειμμα στο EU Med με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συγχαίρει τον Κροάτη πρωθυπουργό για την πρόκριση της χώρας του.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Αλικάντε της Ισπανίας για την Σύνοδο Κορυφής EUMED-9 των χωρών του ευρωπαϊκού νότου.

Αυτό όμως δεν απέτρεψε τους ηγέτες των χωρών που συμμετείχαν, να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα για την αναμέτρηση της Κροατίας με τη Βραζιλία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

"Ένα μικρό διάλειμμα από την EU Med για να υποστηρίξουμε την Κροατία στο Μουντιάλ 2022" έγραψε σε story στο Instagram ο πρωθυπουργός, ο οποίος άλλωστε είναι λάτρης του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, μετά την πρόκριση της Κροατίας στα πέναλτι, συνεχάρη τον Κροάτη ομόλογό του, Αντρέι Πλένκοβιτς, ο οποίος ήταν σε πελάγη ευτυχίας για το νέο έπος της χώρας του. Αυτός ήταν ο τρίτος ημιτελικός σε 24 χρόνια για την Κροατία και αναμφίβολα πρόκειται για έναν άθλο.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής, ο πρωθυπουργός τόνισε χαρακτηριστικά: "Ευχαριστώ πολύ, αγαπητέ Πέδρο, για τη φιλοξενία στο Αλικάντε. Συγχαρητήρια Αντρέι για την επιτυχία της Κροατίας, η ευρωπαϊκή στρατηγική αυτονομία στο ποδόσφαιρο φαίνεται ήδη να επιβεβαιώνεται".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ