ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Σάουθγκεϊτ: "Εξαιρετικό ξεκίνημα αλλά πρέπει να βελτιωθούμε"

Μουντιάλ 2022, Σάουθγκεϊτ: "Εξαιρετικό ξεκίνημα αλλά πρέπει να βελτιωθούμε"
@2022 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Η Αγγλία συνέτριψε με 6-2 το Ιράν στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ αλλά ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έμεινε προσγειωμένος, με τον τεχνικό των "τριών λιονταριών" να δίνει συγχαρητήρια αλλά να ζητάει ταυτόχρονα βελτίωση ενόψει της συνέχειας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η εθνική Αγγλίας πέτυχε έξι γκολ σε πρεμιέρα τελικής φάσης Μουντιάλ (η πιο ευρεία νίκη της μέχρι πρότινος ήταν το 3-1 επί της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982) όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για να εφησυχάσει.

"Είναι ένα έξοχο ξεκίνημα αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε. Το να νικήσουμε με αυτή τη μεγάλη διαφορά και να παίξουμε όπως το κάναμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς ήταν κάτι που μας έκανε ευτυχισμένους.

Αντιμετωπίσαμε καλά το ματς", δήλωσε αρχικά ο Σάουθγκεϊτ στο φινάλε του εκκωφαντικού 6-2 της Αγγλίας επί των Ιρανών για να προσθέσει: "Υπήρχαν πολλές διακοπές όμως το πρέσινγκ μας και οι κινήσεις μας ήταν πραγματικά καλές.

Η άμυνά μας την πρώτη ώρα έλεγξε το ματς και ήταν υπομονετική. Η μεσαία γραμμή ήταν εξαιρετική και οι επιθετικοί μας ήταν απειλητικοί.

Είμαι χαρούμενος αλλά δεν μπορούμε να επιτρέπουμε στον αντίπαλο να μας βάζει δύο γκξολ σε εκείνη τη φάση του αγώνα. Στο ματς που ακολουθεί με τις ΗΠΑ θα πρέπει να παίξουμε καλά".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ