ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Σάντος για Ρονάλντο και Αλ Νασρ: "Δεν έχουμε μιλήσει γι' αυτό, είναι συγκεντρωμένος στη διοργάνωση"

Ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ουρουγουάη
Ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ουρουγουάη © 2022 PETR DAVID JOSEK / AP IMAGES

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου για την φερόμενη συμφωνία του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας να διευκρινίζει πως δεν γνωρίζει κάτι και πως ο CR7 είναι συγκεντρωμένος στο Μουντιάλ.

Το δημοσίευμα της MARCA έβαλε "φωτιά" στα μεταγραφικά δεδομένα, στέλνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ από την 1η Ιανουαρίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (5/12) για τα όσα γράφτηκαν, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας να μην επιβεβαιώνει και να μην διαψεύδει την είδηση.

Αυτό που όμως, τόνισε είναι πως ο CR7 παραμένει προσηλωμένος στον στόχο κατάκτησης του Μουντιάλ:

"Δεν έχουμε μιλήσει γι' αυτό. Δεν γνώριζα τίποτα γι' αυτό μέχρι πριν από λίγα λεπτά που έφτασα εδώ. Αλλά αυτή είναι η απόφασή του. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ