ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Σάντος για Ρονάλντο: "Δεν ξέρω καν αν είναι στο 50%, υπάρχει πλάνο αν δεν παίξει"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ουρουγουάη
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ουρουγουάη © 2022 THEMBA HADEBE / AP IMAGES

Ο Φερνάντο Σάντος εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου πως η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με τη Νότια Κορέα είναι αβέβαιη, τονίζοντας παράλληλα, πως υπάρχει πλάνο στην περίπτωση που απουσιάσει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίασε από τις δύο τελευταίες προπονήσεις της εθνικής Πορτογαλίας και παραμένει άγνωστο ακόμα για το αν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Νότια Κορέα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Φερνάντο Σάντος εξήγησε ότι δεν γνωρίζει εάν ο CR7 παίξει στο αυριανό (2/12) ματς, τονίζοντας ωστόσο, πως στην περίπτωση που απουσιάσει υπάρχει πλάνο.

"Καταρχάς για να δούμε αν θα προπονηθεί σύντομα. Αν είναι σε συνθήκες που μπορεί. Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω καν αν είναι στο 50%, θα αποφασίσω μόνο στην προπόνηση. Αν προπονείσαι κανονικά, φυσικά κι είσαι μέρος των 20 παικτών που θα είναι διαθέσιμοι.

Έγινε αλλαγή και στα δύο παιχνίδια. Υπάρχει πλάνο σε περίπτωση που ο Κριστιάνο δεν μπορεί να παίξει. Επιπλέον, δεν υπάρχει παίκτης εδώ που να είναι εγγυημένος ότι θα παίζει πάντα.

Υπάρχουν παίκτες που θα παίξουν περισσότερο, άλλοι λιγότερο, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Τώρα, είχαμε ένα πλάνο. Αν δεν το είχαμε, θα ήταν κακό για εμάς", ανέφερε συγκεκριμένα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ