ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: Στην αντεπίθεση η Record με σημείωμα της διεύθυνσης για Σάντος και ομοσπονδία Πορτογαλίας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Πορτογαλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ελβετία για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Πορτογαλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ελβετία για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 © 2022//DARKO BANDIC/AP IMAGES

Η Record πέρασε στην αντεπίθεση ύστερα από τη διάψευση του δημοσιεύματός της για τις απειλές Κριστιάνο Ρονάλντο για αποχώρηση από το Κατάρ. Στο στόχαστρο πλέον και ο Φερνάντο Σάντος με την πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η Record κυκλοφόρησε με δημοσίευμα που ήθελε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να απειλεί ότι θα φύγει από το Κατάρ όταν έμαθε ότι δεν θα είναι στο βασικό σχήμα της Πορτογαλίας κόντρα στην Ελβετία για τη φάση των 16 του Μουντιάλ 2022, όμως τόσο ο 37χρονος σούπερ σταρ με post στο Instagram όσο και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας με ανακοίνωση αρνήθηκαν κάτι τέτοιο.

Το πορτογαλικό έντυπο επανήλθε... δριμύτερο στο ζήτημα και μέσω σημειώματος της διεύθυνσης που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του επιμένει στο ρεπορτάζ, υποστηρίζοντας ότι επιβεβαιώνεται από πολλαπλές πηγές.

Μάλιστα, στο στόχαστρο του σημειώματος μπαίνει η πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με το κείμενο να κάνει λόγο για διάψευση που δεν θα... αντέξει στο χρόνο, όπως συνέβη και με ορισμένες πρόσφατες δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος. Η Record αφήνει να εννοηθεί πως σύντομα θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της και επίσημα, όπως συνέβη με προηγούμενα δημοσιεύματα που αρχικά είχαν διαψευστεί.

Τέλος, στο σημείωμα γίνεται λόγος για "έντονη συνομιλία" μεταξύ Σάντος και Ρονάλντο και επαναδιατυπώνεται η πρόθεση του αρχηγού της εθνικής ομάδας να αποχωρήσει, μέχρι να κάνει πίσω για να μην διαταράξει το κλίμα σε τόσο κρίσιμο σημείο για την Πορτογαλία.

Το νέο δημοσίευμα της Record

"Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας αρνήθηκε ξανά ειδήσεις σχετικά με κάτι που συνέβη εντός της εθνικής ομάδας, αυτήν τη φορά με τη μορφή ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα, διαβεβαιώνοντας ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ποτέ δεν απείλησε ότι θα φύγει από το προπονητικό κέντρο, όταν έμαθε ότι δεν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα απέναντι στην Ελβετία.

Παρότι χάρηκε που η διάψευση πήρε γραπτή μορφή, η Record επιβεβαιώνει ξανά τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο φύλλο της Πέμπτης και οι οποίες προέρχονται από περισσότερες της μιας πηγής: η συνομιλία μεταξύ Φερνάντο Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο, που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, την παραμονή της συνάντησης με την Ελβετία, ήταν έντονη και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας σκέφτηκε ακόμα και να φύγει. Η συζήτηση συνεχίστηκε και ο παίκτης κατέληξε να κάνει πίσω, αντιλαμβανόμενος ότι η στιγμή δεν ήταν κατάλληλη για ένα τέτοιο ρήγμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομοσπονδία αρνείται ειδήσεις για κάτι που συνέβη σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τις προηγούμενες φορές, είδαμε τον ομοσπονδιακό προπονητή να αλλάζει τη δική του εκδοχή των γεγονότων σε διάστημα τριών ημερών. Ας δούμε αν, αυτήν τη φορά, η επίσημη εκδοχή της ομοσπονδίας διαρκέσει περισσότερο".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ