ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: Έκλεισε το θέμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε δηλώσεις που διήρκεσαν 132 δευτερόλεπτα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε το βραβείο του Man of the Match έπειτα από τη νίκη της Πορτογαλίας κόντρα στην Γκάνα, όμως δεν θέλησε να σταθεί στο ζήτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γι' αυτό ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του έπειτα από δύο λεπτά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Πορτογαλίας κόντρα στην Γκάνα με 3-2 για τον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Πορτογάλος επιθετικός άνοιξε το σκορ σκοράροντας σε πέμπτο διαφορετικό τουρνουά, γράφοντας ιστορία. Το επίτευγμα αυτό βοήθησε ώστε να κατακτήσει το βραβείο Man of the Match για έβδομη φορά στη διοργάνωση, επίσης επίδοση ρεκόρ.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ως είθισται με όλους τους παίκτες που το κατακτούν έπειτα από αγώνα του Μουντιάλ, ο 37χρονος σούπερ σταρ έπρεπε να κάνει ορισμένες δηλώσεις.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσε το κοινή συναινέσει "διαζύγιο" με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία αρκέστηκε να απαντήσει: "Το κεφαλαίο έκλεισε έπειτα από αυτήν την εβδομάδα. Τελείωσε. Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία".

Μάλιστα, ο Ρονάλντο διασφάλισε ότι δεν θα συνεχίσει να μιλάει για το θέμα, ολοκληρώνοντας πολύ γρήγορα τις δηλώσεις του, οι οποίες διήρκεσαν 132 δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε στα social media του για τη νίκη της Πορτογαλίας κόντρα στην Γκάνα: "Πολύ σημαντική νίκη για την πρεμιέρα μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως τίποτα δεν έχει κερδηθεί. Ήταν μόνο το πρώτο βήμα. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο κυνήγι των στόχων μας. Πάμε Πορτογαλία".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ