ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ρεγκραγκί: "Δύσκολο να παίζεις δύο ημέρες μετά από μία τεράστια απογοήτευση"

Μουντιάλ 2022, Ρεγκραγκί: "Δύσκολο να παίζεις δύο ημέρες μετά από μία τεράστια απογοήτευση"
@2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η ήττα από την Γαλλία στον ημιτελικό του Μουντιάλ θα αργήσει να φύγει από το μυαλό του Ουαλίντ Ρεγκραγκί, με τον προπονητή του Μαρόκου να χαρακτηρίζει ταλαιπωρία τον αποψινό αγώνα απέναντι στην Κροατία για την 3η θέση στο Μουντιάλ.

Το Μαρόκο έγραψε ιστορία ως η πρώτη ομάδα της Αφρικής που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά ενός Μουντιάλ, ωστόσο η όρεξη άνοιξε μετά από τις επικείς προκρίσεις επί της Ισπανίας και της Πορτογαλίας και η ήττα με 2-0 από την Γαλλία στους "4" ήταν οδυνηρή για τα "λιοντάρια του άτλαντα".

Αυτό μάλιστα αποτυπώθηκε ανάγλυφα και στις δηλώσεις του Ουαλίντ Ρεγκραγκί ενόψει του αποψινού αγώνα απέναντι στην Κροατία (17/12, 17:00, ΑΝΤ1, LIVE από SPORT24), με τον προπονητή του Μαρόκου να ισχυρίζεται πως υπάρχει απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά και η τρίτη θέση είναι δύσκολο να παρηγορήσει τους παίκτες του.

"Για να είμαστε ειλικρινείς, το ματς είναι ταλαιπωρία για μένα. Είναι πολύ δύσκολο πράγμα να παίζεις δύο ημέρες μετά από μία τεράστια απογοήτευση.

Είτε τρίτος τερματίσεις ή τέταρτος, θυμάσαι στο φινάλε μόνο εκείνον που κατέκτησε το τρόπαιο, ούτε καν εκείνον που ήταν φιναλίστ.

Μόνο τους νικητές θυμόμαστε και εμείς χάσαμε στον ημιτελικό. Σίγουρα για την εικόνα μας θα ήταν όμορφο να πάρουμε την τρίτη θέση αλλά είναι δύσκολο να δούμε με όμορφο μάτι τον μικρό τελικό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ