ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ραφίνια: "Οι Αργεντινοί έχουν τον Μέσι Θεό, οι Βραζιλιάνοι εύχονται ο Νεϊμάρ να σπάσει το πόδι του"

Ο Ραφίνια με τον Νεϊμάρ
Ο Ραφίνια με τον Νεϊμάρ © 2021 ANDRE PENNER / AP IMAGES

Ο Ραφίνια κατηγόρησε τους συμπατριώτες του ότι εύχονται να τραυματιστεί ο Νεϊμάρ, τονίζοντας ότι το λάθος του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ότι γεννήθηκε Βραζιλιάνος.

Ο Νεϊμάρ στάθηκε άτυχος και ο τραυματισμός του στο ματς με τη Σερβία θα του στοιχίσει τη συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια των ομίλων του Μουντιάλ 2022.

Ο Βραζιλιάνος έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο σκληρής κριτικής, με τον Ραφίνια να υψώνει τοίχος προστασίας με ανάρτηση στο instagram και να κατηγορεί τους συμπατριώτες του για τη συμπεριφορά τους.

Το Instagram story του Ραφίνια
Το Instagram story του Ραφίνια

"Οι Αργεντινοί οπαδοί αντιμετωπίζουν τον Μέσι σαν Θεό. Οι Πορτογάλοι αντιμετωπίζουν τον Ρονάλντο σαν βασιλιά. Οι Βραζιλιάνοι ελπίζουν να σπάσει το πόδι του ο Νεϊμάρ. Γεννήθηκε Βραζιλιάνος, αυτό είναι το λάθος του. Αυτή η χώρα δεν αξίζει το ταλέντο και το ποδόσφαιρό της".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ