ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Μετά τον Μέντες, χάνει και τον Ντανίλο από τη συνέχεια του τουρνουά

Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Μετά τον Μέντες, χάνει και τον Ντανίλο από τη συνέχεια του τουρνουά
@2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Ο Νούνο Μέντες δεν θα είναι η μοναδική απώλεια της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει της συνέχειας του Μουντιάλ, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να στερείται για το υπόλοιπο του τουρνουά και τις υπηρεσίες του Ντανίλο.

Η Πορτογαλία έκανε πάρτι κόντρα στην Ελβετία και με το εκκωφαντικό 6-1 υπέρ της (χατ-τρικ από τον Γκονσάλο Ράμος στο ντεμπούτο του ως βασικός με τους Ίβηρες) έκλεισε θέση για τα προημιτελικά, όμως στο μεγάλο ραντεβού της με το Μαρόκο με φόντο τους "4" του Μουντιάλ θα έχει δύο σημαντικές απουσίες.

Πρόκειται για τους Νούνο Μέντες και Ντανίλο Περέιρα που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του τουρνουά (ο Μέντες χτύπησε στον μηρό κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ουρουγουάη την 2η αγωνιστική, ο Ντανίλο έπαιξε μόνο στην πρεμιέρα κόντρα στην Γκάνα αφού απεκόμισε χτύπημα στα πλευρά), με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Πέδρο Σεπουλβέδα, να αποκαλύπτει πως αμφότεροι τέθηκαν οριστικά νοκ-άουτ από τη συνέχεια του τουρνουά.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "Equipe", το πρωί της Τετάρτης (07/12) υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων της πορτογαλικής ομοσπονδίας και της Παρί στην οποία ανήκουν οι παίκτες, για να συμφωνήσουν τελικά στο να επιστρέψουν άμεσα στην γαλλική πρωτεύουσα, τόσο ο 20χρονος αριστερός μπακ όσο και ο 31χρονος στόπερ, για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ