ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Η Ομοσπονδία θέλει μόνο τον Μουρίνιο για διάδοχο του Σάντος

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Μπέτις
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Μπέτις © 2022 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Πορτογαλίας σύμφωνα με την Ομοσπονδία, η οποία κάνει τα πάντα για να καταλήξει όσο το δυνατόν συντομότερα σε συμφωνία με τον Special One.

Έπειτα από οκτώ χρόνια και δύο τρόπαια, ο Φερνάντο Σάντος αποχώρησε από τον πάγκο της Πορτογαλίας την Πέμπτη (16/12).

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας κοιτάζει ήδη την επόμενη ημέρα, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του 68χρονου τεχνικού. Η πρώτη -και όπως φαίνεται μοναδική- επιλογή για τη διαδοχή του Σάντος είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο προπονητής της Ρόμα αποτελεί την προτεραιότητα της Ομοσπονδίας, έστω και με παράλληλη εργασία στην ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με την πορτογαλική O Jogo, ο πρόεδρος, Φερνάντο Γκόμεζ, θέλει τόσο πολύ τον Special One που δεν υπάρχει plan b και εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν καταλήξουν σε συμφωνία.

Αντίθετα, η Ομοσπονδία θέλει να κινηθεί γρήγορα, ώστε να βρει όσο το δυνατόν συντομότερα τη χρυσή τομή με τον Πορτογάλο.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ