ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Ετό επιτέθηκε με κλωτσιές σε Αλγερινό youtuber μετά το Βραζιλία - Νότια Κορέα

Μουντιάλ 2022: Ο Ετό επιτέθηκε με κλωτσιές σε Αλγερινό youtuber μετά το Βραζιλία - Νότια Κορέα

Σάλος έχει προκληθεί με ένα VIDEO που έχει δει το φως της δημοσιότητας στο οποίο φαίνεται ο Σάμουελ Ετό να επιτίθεται με κλωτσιές σ' έναν άνδρα, που είναι Αλγερινός Youtuber.

Ο Σαμουέλ Ετό παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Νότια Κορέα (4-1) στο Stadium 974. Κατά την έξοδο του προέδρου της ομοσπονδίας του Καμερούν από το γήπεδο σημειώθηκε ένα περιστατικό, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα κατεγράφη σε VIDEO να επιτίθεται με κλωτσιές σ' έναν άνδρα, ενώ προηγουμένους είχε τραβήξει φωτογραφίες με φανς του. Ο Ετό κυνήγησε τον άνδρα και παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της ασφάλειάς του να τον σταματήσουν, τον χτύπησε.

Ο εν λόγω άνδρας είναι Αλγερινός youtuber, με το όνομα Sadouni FM. Σύμφωνα με DZ Foot, ο Sadouni FM ρώτησε τον Ετό για τον διαιτητή Μπακαρί Γκασαμά, τον διαιτητή του αγώνα Αλγερία - Καμερούν (1-2) τον περασμένο Μάρτιο, για τον οποίο οι Αλγερινοί είχαν τεράστια παράπονα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ