ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: Ο σωσίας του ξεγέλασε ακόμα και τους ανθρώπους της ασφάλειας

Ο σωσίας του Νεϊμάρ ξεγελά τους σεκιούριτι και βγάζει selfie μαζί τους
Ο σωσίας του Νεϊμάρ ξεγελά τους σεκιούριτι και βγάζει selfie μαζί τους PRINT SCREEN

Ο σωσίας του Νεϊμάρ δεν μπέρδεψε μόνο τους φιλάθλους στις εξέδρες που έσπευσαν να βγάλουν selfie μαζί του, αλλά ξεγέλασε και τους ανθρώπους της ασφάλειας, οι οποίοι θεώρησαν πως είναι πράγματι ο Βραζιλιάνος σταρ.

Ο σωσίας του Νεϊμάρ μαγνήτισε τα βλέμματα στο "Στέιντιουμ 974" στο ματς με την Ελβετία και έκανε πολλούς φίλους της Βραζιλίας να σπεύσουν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.

Η ομοιότητα με τον σταρ της "σελεσάο" ήταν τόσο μεγάλη, που ξεγέλασε μάλιστα και τους ανθρώπους ασφάλειας του γηπέδου.

Φορώντας την επίσημη εμφάνιση της ομάδας και κρατώντας ένα βαλιτσάκι του γνωστού οίκου μόδας Louis Vuitton, τον συνόδευσαν στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του αγώνα και έβγαλε selfie με μερικούς εξ αυτών, αλλά και με οπαδούς που είχαν φτάσει νωρίτερα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ