ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Πανικός για τις φανέλες του Pulga, sold out παγκοσμίως

Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ολλανδία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ολλανδία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/RICARDO MAZALAN/AP IMAGES

Πανζουρλισμός επικρατεί παγκοσμίως για τις φανέλες του Λιονέλ Μέσι, με τη MARCA να αναφέρει πως είναι sold out παγκοσμίως, αλλά και ότι τα καταστήματα της Adidas έχουν ξεμείνει από αποθέματα.

Εκατομμύρια είναι οι άνθρωποι που θέλουν να δουν την Κυριακή (16/12) τον Λιονέλ Μέσι, έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος -και για κάποιους ο κορυφαίος- να κατακτά για πρώτη φορά στην καριέρα του το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Λίγα 24ωρα πριν από τον τελικό με τη Γαλλία, ο κόσμος έδειξε με ακόμα έναν τρόπο τη λατρεία του προς το πρόσωπο του Pulga, εξαντλώντας παγκοσμίως τις φανέλες του με το Νο10, σύμφωνα με τη MARCA.

Είτε ψάξει κανείς στο Μπουένος Άιρες, είτε στη Μαδρίτη, είτε στο Τόκιο, είτε στην Ντόχα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δεν πρόκειται να βρει ούτε δείγμα της φανέλας του Αργεντινού σταρ, με τα καταστήματα της Adidas μάλιστα, να έχουν ξεμείνει από αποθέματα.

Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει στην παραγωγή απομιμήσεων, γεγονός που οδήγησε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής να εκδώσει ανακοίνωση μετά από κατηγορίες που δέχθηκε:

"Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αν και είναι προς το συμφέρον μας να πουλήσουμε περισσότερα. Είναι θέμα της Adidas και υπάρχουν προβλήματα στη χώρα που την επηρεάζουν, όπως εμπόδια στις εισαγωγές και στην έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και στην τεράστια ζήτηση".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ