ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: "Έχω θυμό για το πέναλτι, αλλά η ομάδα βγήκε πιο δυνατή μετά το λάθος μου"

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι @ 2022 ARIEL SCHALIT / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Πολωνία, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχει θυμό για το πέναλτι που έχασε, ωστόσο ήταν θετικό που η ομάδα μπόρεσε να βγει πιο δυνατή μετά από το λάθος του.

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε ευχαριστημένος για τη νίκη και την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ 2022, ωστόσο είχε θυμό για το χαμένο του πέναλτι.

Ωστόσο ο "Pulga" τόνισε ότι το λάθος του μπόρεσε να ανασυντάξει την ομάδα και να μπορέσει αυτή να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παράλληλα για τη συνέχεια τόνισε ότι η αλμπισελέστε οφείλει με ηρεμία να δει το ματς παιχνίδι με το παιχνίδι για να μπορέσουν να πετύχουν το στόχο τους.

"Έχω θυμό για το πέναλτι που έχασα, αλλά η ομάδα βγήκε πιο δυνατή μετά το λάθος μου. Ξέραμε ότι από τη στιγμή που θα βάζαμε το πρώτο γκολ, το παιχνίδι θα άλλαζε.

Το προηγούμενο παιχνίδι μας έδωσε πολλή ηρεμία και βγήκαμε στο γήπεδο νομίζοντας ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Ο αγώνας με την Αυστραλία θα είναι πολύ δύσκολος. Όλοι κερδίζουν όλους. Πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο όπως κάνουμε πάντα.

Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα ξεκινά ένα άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο και ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να διατηρήσουμε αυτό που κάναμε σήμερα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μέσι.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ