ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Με Σουάρες η Ουρουγουάη, στην ενδεκάδα της Νότιας Κορέας οι Ινμπόμ και Ουί-Τζο Χουάνγκ

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ στην αναμέτρηση της Νότιας Κορέας κόντρα στο Ιράκ
Ο Ίνμπομ Χουάνγκ στην αναμέτρηση της Νότιας Κορέας κόντρα στο Ιράκ 2021 AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Με Σουάρες και Νούνιες θα παραχθεί η Ουρουγουάη κόντρα Νότια Κορέα, η οποία έχει στην αρχική ενδεκάδα της και τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, Ινμπόμ και Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες της Ουρουγουάης και της Νότιας Κορέας ενόψει της αναμέτρησής τους (24/11, 15.00, ΑΝΤ1, LIVE από το SPORT24) για τον όγδοο όμιλο του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Η Ουρουγουάη θα παραταχθεί με τα δύο της "όπλα" στην επίθεση, Λουίς Σουάρες και Ντάργουιν Νούνιες, ενώ στην ενδεκάδα της Νότιας Κορέας βρίσκονται και οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, Ίνμπομ Χουάνγκ και Ουί Τζο Χουάνγκ.

Η ενδεκάδα της Ουρουγουάης: Ροσέτ, Κάσερες, Γκοδίν,, Χιμένες, Ολιβέρα, Μπεντανκούρ, Βεσίνο, Βαλβέρδε, Πελίστρι, Νούνιες, Λ. Σουάρες.

Η ενδεκάδα της Νότιας Κορέας: Σέουνγκ Γκιου Κιμ, Μουν Χουάν Κιμ, Γιουνγκ Γκουόν Κιμ, Μιν Τζάε Κιμ, Τζιν Σου Κιμ, Τζουνγκ, Σάνγκ Χο Να, Λι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σον, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ