ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ισπανία: Ερωτευμένη με τον Γκάβι η πριγκίπισσα της χώρας, Λέονορ

H πριγκίπισσα της Ισπανίας, Λέονορ
H πριγκίπισσα της Ισπανίας, Λέονορ 2021 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με την AS, η πριγκίπισσα της Ισπανίας Λέονορ έχει έρωτα για τον Γκάβι και μάλιστα συλλέγει φωτογραφίες με το 18χρονο αστέρι της Μπαρτσελόνα.

Ο Γκάβι εντυπωσιάζει στα γήπεδα του Κατάρ με τη φανέλα της Ισπανίας. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα, ακόμη κι αν πρόκειται για γαλαζοαίματους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την στήλη tikitakas της AS, η πριγκίπισσα της Ισπανίας, Λέονορ, είναι ερωτευμένη με τον Γκάβι. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η 17χρονη πριγκίπισσα διατηρεί και έναν φάκελο με φωτογραφίες του ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Οι φήμες γι' αυτόν τον πλατωνικό έρωτα αυξήθηκαν περισσότερο, όταν η φανέλα που έδωσε ο Γκάβι στον Βασιλιά Φίλιππο τον Έκτο ήταν μικρότερη από το νούμερό του. Οι Ισπανοί δεν αποκλείουν η εμφάνιση να προοριζόταν για την πριγκίπισσα Λέονορ.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ