ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ιαπωνία: Η ομάδα συμμάζεψε και άφησε πεντακάθαρα τα αποδυτήρια

Τα αποδυτήρια όπως τα άφησαν οι Ιάπωνες μετά τη νίκη επί της Γερμανίας
Τα αποδυτήρια όπως τα άφησαν οι Ιάπωνες μετά τη νίκη επί της Γερμανίας TWITTER/FIFACOM

Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί για τους καλούς και ευγενικούς τρόπους του, κάτι που απέδειξαν για ακόμα μία φορά, αφού η ομάδα συμμάζεψε και άφησε σε τέλεια κατάσταση τα αποδυτήρια μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γερμανίας.

Οι Ιάπωνες είναι από τα πρόσωπα που έχουν κάνει εντύπωση στο Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ και αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη μεγάλη ανατροπή που έκαναν κόντρα στη Γερμανία (1-2) στην πρώτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου.

Αντίθετα, οι κάλοι τρόποι και τα μαθήματα συμπεριφοράς που παραδίδουν οι Ιάπωνες είναι αξιοθαύμαστα.

Εκτός από τους φιλάθλους που μετά το τέλος του παιχνιδιού έμειναν να καθαρίσουν τις εξέδρες και αποθεώθηκαν, αντίστοιχα η ομάδα έκανε ακριβώς το ίδιο και στα αποδυτήρια.

Σε αντίθεση με ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μετά από έναν αγώνα στα αποδυτήρια, οι Ιάπωνες τα συμμάζεψαν και τα άφησαν σε άριστη κατάσταση.

Μάλιστα, άφησαν κι ένα σημείωσα, όπου ήταν γραμμένη η λέξη "ευχαριστώ" στα αραβικά, και το οποίο συνοδευόταν από πάρα πολλά οριγκάμι (από τα όρι και κάμι, που σημαίνουν το δίπλωμα χαρτιού. Πρόκειται για μία καλλιτεχνία του διπλώματος χαρτιού που είναι επινόηση των Ιαπώνων).

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ